E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEtiler Marmaris'ten franchising olanakları---

Etiler Marmaris'ten franchising olanakları

Etiler Marmaris'ten franchising olanakları
05 Temmuz 2018 - 10:03 borsagundem.com

Etiler Marmaris’in 49 şubesinde yılda yaklaşık 8 milyon 820 bin tost ve sandviç ekmeği, 100 bin kilo Amerikan Salata, 82 bin kilo köfte tüketiliyor

Türkiye’yi özel lezzetlerle tanıştıran ve kurumsallaşma çalışmaları ile depo, soğuk zincir gibi yatırımlarını 2015 yılında tamamlayarak büyüme sürecine giren Etiler Marmaris’in, farklı illerde 49 şubesi bulunuyor. Şube sayısı ve operasyon alanını sürekli olarak arttıran Etiler Marmaris’in şubelerinin toplam alanı 6575 m2’ye ulaşırken, şirkette Genel Merkez çalışanları ile birlikte 480 kişi istihdam ediliyor.

Diğer veriler

Etiler Marmaris’in yüksek standarta sahip, kaliteli, lezzetli ürünleri sevilerek tüketiliyor. Etiler Marmaris şubelerinde bir yılda tüketilen tost ve sandviç ekmeği miktarı yaklaşık 8 milyon 820 bin adet olarak gerçekleşiyor.

Etiler Marmaris şubelerinde tüketilen diğer ürünlerin yıllık miktarları şöyle gerçekleşiyor:

• Yıllık tüketilen Amerikan Salata miktarı, 100 bin 800 kg
• Yıllık tüketilen köfte miktarı, 82 bin 320 kg
• Yıllık tüketilen sosis miktarı, 49 bin 800 kg
• Yıllık tüketilen sucuk miktarı, 35 bin 280 kg
• Yıllık tüketilen dil miktarı, 35 bin 280 kg

Yeni şubeler

Etiler Marmaris Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Nureddin Çevik, kurulduğu günden bu yana seçkin, güvenilir ürünler sunan yüzde 100 yerli bir marka olma bilinciyle hareket eden Etiler Marmaris’in bu misyonunu sürdürdüğünü söyledi.

Etiler Marmaris markasının gelişmeye ve yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ettiğini belirten Çevik şöyle devam etti:

“ 2018 yılına hızlı bir başlangıç yaptık. Bu yılın ilk 4 ayını kapsayan bir sürede Gaziantep, Tekirdağ, Biga (Çanakkale), Gebze (Kocaeli) ve Çekmeköy, Göztepe, Kavacık Medipol Üniversitesi (İstanbul) şubelerimizin açılışlarını yaptık. Beş yeni şube için de sözleşmemiz var. Sözleşmesini yaptığımız şubelerin inşaatı devam ediyor.

Franchising olanakları

Etiler Marmaris’in bir yandan altyapısını geliştirirken, diğer yandan uygun koşullarda franchising olanakları sağladığını belirten Çevik, kendi işini kurmak isteyen yatırımcıları güçlü işleyiş ve düzene sahip, Etiler Marmaris franchising sistemine davet etti.
Hızlı Yemek (Fast Food) sektöründe Türkiye’nin en eski ve tanınmış markalarından birisi olan Etiler Marmaris’in yatırımcılara bir dizi avantaj sağladığını vurgulayan Çevik, “Yüksek standartlara sahip bir üretim ve dağıtım, lezzetli, besin değeri yüksek ürünler müşterilerde güven oluşturuyor, satışlarımız düzenli olarak artıyor, franchising sistemimize dahil olanlar kazanıyor” dedi
Etiler Marmaris’in franchising seçenekleri, yatırımıcılara sağladığı olanaklar ve franchising bedelleri şu şekilde sıralanıyor:

Franchising seçenekleri

Express, Klasik ve Concept olmak üzere 3 farklı işletme seçeneği bulunan Etiler Marmaris. lokasyon seçiminin doğruluğundan başlayarak, mimari tasarım, menü oluşumu, eğitimler, personel seçimine kadar tüm sürece dahil oluyor ve şubeyi franchising alan kişiye eksiksiz teslim ediyor. Teslim sonrasında da düzenli olarak şubeyi ve işletmeciliğini denetliyor ve gelişmiş tedarik zinciri ile tedarik sağlıyor.

Etiler Marmaris ile çalışmak isteyenler şirketin web sayfasından franchising koşullarını kolaylıkla öğrenerek yetkili kişilerle iletişime geçebiliyor ve yatırım maliyeti uygun kârlı ve zevkli bir iş ortaklığı süreci için ilk bilgileri alabiliyor.

Franchising bedelleri
Etiler Marmaris’in işletme seçeneklerinin büyüklükleri franchising bedelleri şöyle:

EXPRESS :
• 30-70 m2 arası alana sahip, küçük, hızlı sirkülasyonu olan, sıcak satış noktaları.
Franchising bedeli:55.000 TL+KDV

KLASİK :
• 70-120 m2 arası alana sahip satış noktaları.
Franchising bedeli:90.000 TL+KDV

CONCEPT:
• 120-+ m2 arası alana sahip, uzun oturumlu, klasik Etiler Marmaris tatları haricinde, bistro menü seçenekli, lüks cafe.
Franchising bedeli: 125.000 TL+KDV

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 27,14
En Yüksek: 27,76
En Düşük: 26,16
Değişim 2,34 %
FK: 22,38
PD / DD: 9,04
İşlem Hacmi 89.705.379
Toplam Adet: 3.322.926
Ağırlıklı Ort.: 26,99
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ferit06 Temmuz 2018 00:16

    Bişeyler yayınlayıp duruyor şirket ne iş anlamadım. Açılacak desem daha zarar da şirket. 7 üstüne atmadan alınmaz. İlk düşmeye başladığı noktalar oralar.