E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEtiler Gıda büyürken mali yapısını da güçlendiriyor---

Etiler Gıda büyürken mali yapısını da güçlendiriyor

Etiler Gıda büyürken mali yapısını da güçlendiriyor
06 Kasım 2017 - 12:39 borsagundem.com

Hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören Etiler Marmaris’te sermaye 11.6 milyondan 15 milyona çıkarılıyor. 3.3 milyon TL’lik artışın parasını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Nureddin Çevik koyuyor...

BORSAGUNDEM.COM

Yeme içme sektörünün önde gelen markalarından Etiler Marmaris’in, depo ve soğuk zincir gibi kritik yatırımlarını tamamlayıp franchise sistemi ile başlattığı büyüme sürecine önemli bir destek geldi. Büfeciliğe kazandırdığı kurumsal kimlik ile son zamanların çok konuşulan halka açık şirketi, şimdi de mali yapısını güçlendiriyor.

Yeni yatırımlarıyla birlikte şube ağını da genişleten, Türkiye’nin 15 kentine yayıldığı gibi yurt dışında da faaliyete geçen, Concept Şubesi Water Garden’la tasarım dalında 6 ay önce İtalya’da büyük ödül alan Etiler Marmaris’te tahsisli sermaye artırımı kararı alındı. KAP’ta duyurulan Yönetim Kurulu kararına göre Etiler Marmaris’in 11 milyon 625 bin TL olan sermayesi 15 milyona çıkarılıyor. Yüzde 29’luk artış karşılığı Şirketin içine girecek olan 3 milyon 375 bin TL’yi ise Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Nureddin Çevik koyuyor.

BÜYÜMEDE DEV ATILIM

Etiler Marmaris, franchising ile büyümeyi hedefi çerçevesinde Express, Büfe ve Concept olmak üzere üç farklı işletme seçeneği sunuyor. Lokasyon seçiminin doğruluğundan başlayarak mimari tasarım, menü oluşumu, eğitimler, personel seçimine kadar tüm sürece dahil oluyor ve şubeyi franchise alan kişiye eksiksiz teslim ediyor. Teslim sonrasında da düzenli olarak şubeyi ve işletmeciliğini denetleyen Etiler Marmaris tedarik de sağlıyor.

Etiler Marmaris'ten cazip franchise fırsatları


1960’lı yıllardan bu yana faaliyette olan Etiler Marmaris’in Türkiye’nin 15 ilinde 48 şubesi ve yurtdışında üç master franchise’ı bulunuyor. Şube sayısını 2019 yılının sonuna kadar 100’e çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen yetkililer kurumsallaşma çalışmaları ve altyapı yatırımlarına 2015 yılında hız verdiklerini ifade ediyor.

Etiler Marmaris’e İtalya’dan büyük ödül

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)