E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEthereum rallisinin bir sonraki adımı ne olacak?---

Ethereum rallisinin bir sonraki adımı ne olacak?

Ethereum rallisinin bir sonraki adımı ne olacak?
04 Mayıs 2021 - 10:29 borsagundem.com

Ethereum fiyatları son dönemde yükselişte. Kripto para 3,200 dolar sınırını aştı ve yeni rekorlar kırmaya devam ediyor.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Ethereum son dönemde ard arda yeni rekorlar kırıyor. CoinDesk verilerine göre, piyasa değeri açısından dünyanın en büyük kripto parası Ethereum, 3,400 dolar sınırını da aşarak en son rekorunu kırdı. borsagundem.com'un derlemesine göre, kripto para yıl başından bu yana oldukça iyi bir süreç geçirdi. 2021 başında 750 doların altında işlem görüyordu.

Kripto parada yıl başından bu yana görülen sert yükseliş göz önünde bulundurulduğunda, bazı teknik analistler Ethereum fiyatında görülebilecek gelişmeler konusunda tahminlerde bulundu.

Kısa vadeli fiyat hedefleri

Forbes’un haberine göre kripto para araştırma platformu Token Metrics’in Baş Teknik Analisti William Noble, “Ethereum 4 bin dolar sınırına doğru harekete geçecek” dedi. Açıklamasının devamında, “Ethereum’un 4 bin dolar sınırına doğru hareketiyle bu sınırı geçecek ve 4,300 dolara ulaşacak” ifadesini kullandı. Ancak Noble, bu seviyeden sonra kripto parada duraklama bekliyor.

Kripto para borsası OKCoin’in Uygulayıcı Genel Müdürü Jason Lau da benzer bir tahminde bulundu ve Ethereum’da kısa vadede fiyatın 4,500 dolar seviyesine ulaşacağını öngördü. Ancak Lau mevcut koşullar altında kripto paranın nisan ayı ortalarından bu yana “en yüksek aşırı alım sinyalini” verdiğini belirtti.

Lau’ya göre kripto paranının fiyatında düşüş görülmesi halinde, Ethereum 2,500 dolar ila 2,600 dolar bandında destek bulacak. stockcharts.com'un Teknik Analisti Julius de Kempenaer, “Ethereum’da 2,600 ila 2,700 Dolar arası bir destek seviyesini izliyorum” dedi. Kempenaer’a göre 2,000 dolar seviyesi oldukça önemli bir sınır.

Kempenaer, “2,000 doların üzerinde güç kazanan hareket trendi göz önünde bulundurulduğunda, geri çekilme durumunda fiyat 2,600-2,700 dolar seviyesinde görülebilir” açıklamasında bulundu.

Etherum-Bitcoin oranı

Teknik seviyeler hakkında bilgi vermesinin ardından Kempenaer, Ethereum ve Bitcoin fiyatları arasındaki oranı yakından izlediğini söyledi. Kempenaer, “Ethereum-Bitcoin oranı 2018 yılı ortalarından yakın zamana kadar 0,04 seviyesinde bir bariyer gösteriyordu. Şimdilerde ise Bitcoin karşısında Ethereum 0,06 seviyelerinde seyrediyor ve yeni bir trend ortaya çıkıyor” dedi.

Analist “BTC mevcut seviyelerinde kalır ve Ethereum Bitcoin karşısında 0,085 gibi yeni bir direnç seviyesine yükselirse bu durumda Ethereum fiyatı 4,900 dolara kadar yükselebilir” açıklamasında bulundu. Noble da bu oranı izlediğini söyledi ancak Ethereum için daha boğa piyasası taraftarı bir öngörüde bulundu.

Noble, “Bitcoin 60 bin dolar seviyesine geldiğinde, Ethereum’un da 6 bin dolara yükselmesi gerekiyor. Görüşümüze göre, Ethereum-Bitcoin oranı minimum 0,10 olmalı. Yakın zamanda görülen dip noktası 0,02 oldu ve şimdi 0,056 seviyesinde” açıklamasında bulundu.

Ethereum sınır tanımıyor

 

Altın, zirveden geriledi

 

Thodex skandalında mafya şüphesi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)