E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEthereum için rekor fiyat hedefi---

Ethereum için rekor fiyat hedefi

Ethereum için rekor fiyat hedefi
21 Ocak 2021 - 14:29 borsagundem.com

Fundstrat Global’a göre, Ethereum yedi kat artış göstererek 10,500 dolar seviyesine çıkabilir

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

En büyük ikinci kripto para Ether, Fundstrat Global Advisors’a göre, bu hafta kırdığı rekorun ardından yedi kat artış göstererek 10,500 dolar seviyesine yükselebilir.

Fundstrat Stratejisti David Grider’ın tahmini, kısmen Ethereum’un blockchain teknolojisinin merkezsizleştirilmiş finans (DeFi) uygulamalarıyla olan ilişkisinde kazandığı popülerliğe dayanıyor. Ethereum aynı zamanda Mastercard ve Visa gibi şirketlerin işlem hacmi kadar, işlemi yürütebilmesine imkan tanıyan bir network geliştirmesi sürecinde yol kat etti.

Grider, yazdığı notta, Ether “kripto alannında risk-kazanç oranı en iyi yatırım” dedi ve “blockchain teknolojisi, bulut (cloud) teknolojisinin geleceği olabilir” ifadesini kullandı. Ancak Grider’a göre, Ether’in karşılaşabileceği riskler arasında network geliştirme sürecinde yaşanacak engeller ya da kripto para piyasasında görülebilecek bir ayı piyasası öne çıkıyor.

Forbes’un haberine göre, merkezsizleştirilmiş finans (DeFi) insanlara bankalar gibi geleneksel aracılar olmaksızın, kredi çekme gibi imkanlar tanıyor. Birçok DeFi uygulaması ise Ethereum’un blockchain teknolojisi üzerinden yürütülüyor.

Ether geçtiğimiz yıl beş kattan fazla yükseliş gösterdi. Bitcoin ise kripto para patlaması esnasında, dört kat artış sağladı. Kripto para savunucuları, dijital paraların bir varlık sınıfı olarak olgunlaştığını söylerken, karşıt görüştekiler kripto paraların yüksek spekülasyon ve volatilite karşısında savunmasız olmaya devam ettiğini dile getiriyor.

Piyasaların tehlikeli fay hatlarına bakmanın zamanı geldi

 

Düşük sermayeli hisselerde Biden fırsatı

 

Milyarder yatırımcıdan boğa piyasasına ilişkin önemli uyarı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)