E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsra Albayrak'a hakaret eden şüpheli tutuklandı---

Esra Albayrak'a hakaret eden şüpheli tutuklandı

Esra Albayrak'a hakaret eden şüpheli tutuklandı
01 Temmuz 2020 - 20:41 borsagundem.com

Esra Albayrak'a sosyal medya üzerinden hakaret eden kişi tutuklandı

Sosyal medyada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dördüncü çocuklarının dünyaya geldiğini duyurduğu paylaşımın altına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak'a yönelik hakaret içerikli paylaşım yaptığı gerekçesiyle gözaltın alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan hakaret içerikli paylaşım nedeniyle Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheli hakkında "kamu görevlisine hakaret" suçundan soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında şüpheli Ercan B., dün akşam saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Bugün emniyetteki işlemleri tamamlanıp, adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Ne olmuştu?

Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak'la evli olan Berat Albayrak, dördüncü çocuklarının dünyaya geldiğini Twitter hesabından duyurmuş; Albayrak'ın paylaşımını haberleştiren birçok haber sitesinin altına sosyal medya kullanıcıları Esra Albayrak'a yönelik cinsiyetçi saldırıda bulunmuştu. Esra Albayrak'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlara muhalefet de dahil pek çok kesimden tepki gelmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sucuklu Yumurta Spor Kulübü03 Temmuz 2020 19:41

    Aga Oy Yasım Geldı Benım Yanı Ben Oy vermem RTE'YE Bu bildigin ayırımcılık o kadar kadına ıskence yapılıyor bısı yok ta adamın kızına laf ettı dıye hapse atıyor böyle bir adaletimiz var #ADALETSİZBİRÜLKEİSTEMIYORUM O kadar kadın öldü gıkınız cıkmadı da şimdi adamın kızına laf attı dıye mı sesınız cıkıyor aslında ayıp bırsey sonucta ne olursa olsun kadına ne  el kaklakr ne de laf edılır ama ayırımcılık var bu ıste o zamn herkeze esıt davranılacak ben 17 yaındayım 18 olacam üni okucam ısım yok para yok nası bır ulke lan bura neymıs efendım saglık ıyı o ıyı bu ıyı eeee sız parayı yıyın bız bokmu yıcez kusurabkamasın kımse ama ben oy felan vermem herkez yoluna bu saaten sonra 

  • muck02 Temmuz 2020 00:57

    umarız, aynı durumlar başkalarının başına gelince, aynı işlemler gerçekleşir. biliyoruzki fiziki saldırıya uğrayan, tacik, laflı ve sözlü sıkıntı yaşayan bayanla riçinde aynı duyarlılık gösterilir. malum kadın kocam beni öldürecek diyor, polise gidiyor, şikayet ediyor hiç bir işlem olmuyor. tehditler dövmeler, sövmeler gene bişe olmuyor 1 hafta sonrada o kadın yaşamını koca şiddetinden kaybediyor... böyle bir hukuk ve ülked eyaşadığımı düşününce, emine hanım için verilen hukuki karar beni şaşırttı. kimse için hakaret kabul edilemez. ama hakaret olursada herkes için aynı işlemler yapılmadı. oda memleketin insanı diğer kadınlarda. oda vergi ödüyor diğer kadınlarda. ama neden ayrım yapılıyor? ayrım ve adam kayırma noktası insanda  ? oluşturuyor