E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEsnaf Hastanesi'nde galibiyet sevinci---

Esnaf Hastanesi'nde galibiyet sevinci

Esnaf Hastanesi'nde galibiyet sevinci
06 Aralık 2013 - 04:18 borsagundem.com

Fethiyespor'un kupada Fenerbahçe'yi saf dışı bırakması en çok kulübün sponsorü Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ni sevindirdi

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup eden Fethiyespor en çok ‘Esnaf Hastanesi'ni  sevindirdi.

Ceyhun Kuburlu'nun Hürriyet'teki haberine göre, kulübün ana sponsoru olan Esnaf Hastanesi, futbolculara 4’er bin lira prim vermeye hazırlanıyor. Kulübe yılda 500 bin lira kaynak aktardıklarını söyleyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Murat Aynacı, “Galibiyet hepimizi sevindirdi. Ancak futbolculara prim vermeyi de planlıyoruz” dedi.

Sponsorluk anlaşmasının anlatan Murat Aynacı, “Hem kulübe nakdi bir kaynak aktarıyoruz hem de sağlık sponsorluğunu üstleniyoruz. Futbolcuların ve aileleri hastanemizde tedavi oluyorlar. Ayrıca kulübün tüm sağlık giderlerini  de karşılıyoruz. 2 yıllık anlaşma imzaladık. Kulübe, PTT 1’inci Lig’in dışında Türkiye Kupası’ndan da alacağı her türlü başarılı sonuçta destek olmaya devam edeceğiz. Bu bizim için önemli bir tanıtım fırsatı oldu” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)