E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsnaf bugün 'zarar' yazdı---

Esnaf bugün 'zarar' yazdı

Esnaf bugün 'zarar' yazdı
01 Mayıs 2015 - 13:54 borsagundem.com

1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılmaması için alınan yoğun güvenlik eylemleri İstiklal Caddesi esnafını da vurdu

Daha önceki yıllarda Taksim'de yapılan kutlamalar sonrası kitlenin önemli bir bölümü İstiklal'a dağılarak vakit geçiriyordu. Esnafın iş yapmasını sağlayan bu durum, bu yıl yaşanmacak gibi. Bunu bilen İstiklal esnafı da 'boş' zamanlarını top oynayarak geçiriyor.
 
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kutlamalara izin verilmeyen Taksim Meydanı'ndan Tünel Meydanı'na kadar İstiklal Caddesi'ne çıkan tüm sokaklar bariyerle kapatıldı. Bu durumda İstiklal Caddesi'ni boş bulan esnaf top oynadı.
 
TOP POLİSİN AYAĞINA GELDİ

İstiklal Caddesi'ne giden tüm sokakların polis ekiplerince kesildiği caddede bazı dükkanlar açık bulunuyor. Dükkanlarda çalışan esnaf ise haftanın 7 günü insan trafiğinin yoğun olduğu İstiklal Caddesi'nin boş olmasından yararlanıp bir top ile oyun oynadı.
 
Boş cadde üzerinde top oynayan esnafın topunun uzak noktada bulunan bir polis memurunun önüne gelmesi üzerine görevli polis memuru ayağı ile topu tekrar esnafa gönderdi. Vatandaşların giremediği caddede ise turistlerin gideceği yere ulaşması için İstiklal Caddesi üzerinden geçişlerine izin veriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)