E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski milletvekiline FETÖ'den hapis cezası---

Eski milletvekiline FETÖ'den hapis cezası

Eski milletvekiline FETÖ'den hapis cezası
29 Kasım 2017 - 17:48 borsagundem.com

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan AK Parti eski milletvekili Şükrü Önder'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılananan AK Parti Yalova eski Milletvekili Şükrü Önder Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nce 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ŞÜKRÜ ÖNDER KİMDİR?

1948 yılında Yalova’da doğan Şükrü Önder, ilk ve orta öğretimini Yalova’da tamamladıktan sonra, Polis Akademisi'nden mezun oldu. Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Macaristan'da Antiterör ve Üst Düzey Yöneticilik Eğitimi aldı. Çeşitli illerde Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Onder, Giresun, Siirt, Kütahya ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Önder evli ve 2 çocuk sahibi. Önder 22. Dönem AK Parti Yalova Milletvekilliği görevini yürüttü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri29 Kasım 2017 18:08

    fetönün siyaset ayağı bu kadar olamaz, bir sürü kandırılmış salak fettullah diye diye hapis yatarken bunların başları elini kolunu sallayarak geziyor. kral çıplak kardeşim, etme bulma dünyası filan değil, hep garibanlar zulüm çeker bu dünyada, yine garibanların oyuyla tabi.