E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEski Galatasaraylı 'kurtarıcı' olarak geliyor---

Eski Galatasaraylı 'kurtarıcı' olarak geliyor

Eski Galatasaraylı 'kurtarıcı' olarak geliyor
09 Kasım 2021 - 08:28 borsagundem.com

Devre arasında yerli ve tecrübeli bir kaleci transferi yapma kararı alan Fenerbahçe'de Sinan Bolat iddiası ortaya atıldı. Kaleye takviye kararı alan Fenerbahçe, ocak ayında eski Galatasaraylı Sinan Bolat için girişimlerde bulunacak.

Fenerbahçe devre arası transfer dönemi planlamasında sürpriz bir değişikliğe gitti. Omzundan sakatlanan ve geçirdiği ameliyat sonrası 4 ay formasından uzak kalacak olan Altay Bayındır'ın yanı sıra yedek file bekçisi Berke Özer'in de güven vermemesi sebebiyle Fenerbahçe ocak ayında kaleci takviyesi yapma kararı aldı. Kaleyi tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Sarı-Lacivertlilerde gündeme gelen ilk isim ise milli file bekçisi Sinan Bolat oldu. Kanarya, Sinan Bolat'ın kulübü Gent ile devre arasında masaya oturmaya hazırlanıyor. 33 yaşındaki kalecinin sözleşmesinin sezon sonunda bitiyor olması transferin önünü açıyor. Sarı-Lacivertliler makul bir bedelle transferi noktalama amacında.


STEFAN KUNTZ'UN VAZGEÇİLMEZİ SİNAN BOLAT

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un düzenli olarak kadroya dahil ettiği Sinan Bolat, Gent ile bu sezon ligde tüm maçlarda 90 dakika forma giydi. Ülkemizde daha önce Kayserispor ve Galatasaray formaları da giyen 33 yaşındaki Sinan Bolat'ın güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Fenerbahçe tribünlerinden protesto

 

Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)