E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski CHP Milletvekili Aygün hakkında disiplin soruşturması açıldı---

Eski CHP Milletvekili Aygün hakkında disiplin soruşturması açıldı

Eski CHP Milletvekili Aygün hakkında disiplin soruşturması açıldı
22 Aralık 2019 - 22:18 borsagundem.com

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün hakkında, parti üyeliğinden kesin çıkarma istemiyle disiplin soruşturması açıldı.

CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, "Ankara İl Kurulu'muz, bugün toplanıp Sinan Aygün'ün yaptığı eylemler nedeniyle, bunu parti üyeliğiyle bağdaşmayan tutum ve davranışlar olarak algıladığı için kendisini kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevki için hakkında disiplin soruşturması açılmasına karar verilmiştir" dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, partiye aktif üyeliği bulunan CHP eski milletvekili Sinan Aygün hakkında disiplin soruşturması açılmasına karar verildiğini söyledi.

Güvener'in açıklaması şöyle:

"Parti üyemiz ve eski milletvekilimiz Sinan Aygün, bilindiği gibi inşaat işleri ile uğraşmaktadır. Kamuoyunda tartışılan inşaatları ile ilgili mahkeme kararlarını mecrasından çıkarıp bu hukuksal süreci takip edeceğini Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız Mansur Yavaş başta olmak üzere bazı belediye meclis üyelerimizi rencide edeceği bir mecraya götürmüştür. Bununla yetinmeyip bir televizyon kanalına verdiği demeçte de genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara milletvekilimiz Bülent Kuşoğlu hakkında da rencide edici ifadeler kullanmıştır. Bunu değerlendiren Ankara İl Kurulu'muz bugün toplanıp Sinan Aygün'ün yaptığı bu eylemler nedeniyle, bunu parti üyeliğiyle bağdaşmayan tutum ve davranışlar olarak algıladığı için kendisini kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevki için hakkında disiplin soruşturması açılmasına karar verilmiştir. Bundan sonrası Ankara İl Disiplin Kurulu'nun yapacağı hukuki bir süreçtir. Kendisinin elbette ki yazılı ifadesine başvurulacaktır ve ona göre de disiplin kurulumuz gereğini yapacaktır." 

'CHP'NİN İKTİDARINA GİDEN BU YOLDA KİMSE ENGEL KOYAMAYACAK'

Aygün'ün neden böyle bir açıklama yaptığını bilemediklerini aktaran Güvener, "Yapılan soruşturmalar sonucunda neye bağlandığı, nerden kaynaklandığı, neden olduğu elbette ortaya çıkacaktır. Partimizi iktidara giden bu yolda bizi bu yoldan alıkoymak için nerelerde komplolar kurulursa kurulsun hangi partilimiz hakkında hangi değerli belediye başkanımız ve genel başkanımız hakkında ne tür kumpaslar kurulursa kurulsun biz bunları kesinlikle boşa çıkaracağız ve CHP'nin iktidara giden bu yolunda hiç kimse önümüze engel koyamayacaktır. 31 Mart sürecini herkesin içine sindirmesini ve sandıktan çıkan halkın iradesine saygı göstermesini herkesten istiyoruz. Türkiye'nin sorunları var. İktidarıyla ve muhalefetiyle beraber Türkiye'nin sorunlarını çözmemiz lazım ve bunun dışında bazı komplo ve kumpaslarla uğraşmamamız gerektiğini buradan bir kez daha ifade ediyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • keko23 Aralık 2019 21:21

    saat 1657de abb istinafa sinan lehine dilekçe veriyor aradan geçen zamanda yani saat 1725te geri alıyor. şimdi hiç plomiğe girmeden soralım neden böyle yaptınız buna cevap verin bırakın sağa sola çamur atmayı.

  • ali23 Aralık 2019 11:11

    zeytinyağı  kemal yine su yüzüne çıkmaya çalışıyor...bide diyorki...T.ERDOĞAN sen gidicisin diyor gülermisiin ağlarmısın...sen hiç b olaylarla...ömründe iktidar olacağını düşünüyonmu..kendin bile inanamassın,,yarın solcuyum diyorsun...ya...A.GÜLE ..yada bir başkasına sığınacan...sonra sen niye çıkmıyorsun..T.ERDOĞANIN karşısına..komiksiniz...sonra chp seçmenne de hayret ediyorum..

  • HÜLYA ÇİFTCİ23 Aralık 2019 11:05

    Bnce dostlar arasında alışverişlere rüşvet değil borç para istemesidir.bir yanlışlık var ama bilemiyorum.

  • komik23 Aralık 2019 10:01

    Körler sağırlar birbirini ağırlar al birini vur birine ne oldu chp nin DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK anlayışı birinin sesi biraz fazla mı çıktı hoop tut kolundan dışarı kimse kemalin karşısında konuşamaz söyleyecekleri doğru bile olsa.... 

  • Arifhan23 Aralık 2019 09:55

    Güneş balçıkla sıvanmaz bay kemal herşey aleni ortadayken gerçi sen hesap uzmanısiın mal nasıl götürülür bilirsin ama bak adamların becerememiş. Birde bunu açığaçıkardı diye adamı partiden gönder hiç yakışıyormu sosyal demokrat partimize ne ayıp

  • tam23 Aralık 2019 06:20

    SINAN CIM ARKANDAYIMMMM ORDAN BIR EV VERRRRR SENINLE BENDE BAGIYIRUM BEDAVA OLMAZ NE ZAMAN BURASI türkiye

  • A. A.23 Aralık 2019 01:07

    Bunlar bir de iktidar hayalleri kuruyorlar. Millet sizi iktidar yapar mı? En büyük hırsızlık, yolsuzluk bunlarda. Bir de vatan, millet düşmanlarıyla beraberler.

  • aytek23 Aralık 2019 00:57

    25 sene ankara da belediye başkanlığı yapacaksın ve tertemiz olacaksın. melih beyi de bir soruşturun. kimse de gık yok. yazık ya bu adamları savunanlar bu kişilerin suç ortağısınız.

  • aytek23 Aralık 2019 00:53

    savunduğunuz adam kim...  Ankara Ticaret Odası Başkanı olduğu dönemde Ergenekon davası soruşturması nedeniyle gözaltına alınmıştı. Aygün’ün o tarihlerde evinde tam 2.5 milyon Euro bulunmuştu.Sinan Aygün, dün meclis Adalet Komisyonu’nda banyosuna yerleştirilen Glock marka silahla ilgili bilinmeyenler, MASAK incelemesinin perde arkasında yaşananlar, Kemal Unakıtan’ın bakanlığı döneminde tehdit edildiği iddiasını da içeren açıklamalar yaptı.  Aygün; evindeki kasada şu anda bile para ve altın bulunduğunu, 1 Temmuz 2008’de evinde yapılan aramada 2.5 milyon euronun yanı sıra 10 milyon liralık da altın bulunduğu belirtmiş ve ‘inancım gereği  parayı, altını bankaya yatırmıyorum’ demiş.  sizin eviniz de bu kadar para ve ziynet var mı  boş beleşler

  • CHP 23 Aralık 2019 00:18

    Tipik CHP hareketi bunlar adamlar neden iktidar olamıyor sanırım şimdi anladınız onların derdi iktidar olmak değilki bağcıyı döğmek 

  • AHMET ÖZBİR22 Aralık 2019 23:41

    İNCE'cik değil Sinan AYGÜN KALIN'ca söz etti ve SÖZÜNÜN ERİ BİR ADAM, öyle "Gel buraya Muharrem", "Sus, konuşma geç evine Muharrem"lerden değil. Doğrucu adam Sinan abi, bazıları YAVAŞ'tan valizini toplayacak anlaşılan. Yarın büyük gün, RÜŞVETİN KAMERA GÖRÜNTÜSÜNÜ YARGIYA TESLİM EDİYOR Sn. Aygün.

  • İkiyüzlü münafık23 Aralık 2019 08:38

    Yeter ki ağzına laf verecek, menfaatine uygun biri olsun hemen doğrucu, süper, vatansever dersimln ama muhaliflik yapsın, işine gelmeyen birşey söylesin hemen fetöcü, hain yafta yapıştırırsın baş dönek. Noldu cücük şimdi de Aygün mü adamın oldu ? Bunca yolsuzluk çıktı senin taraftan birini elestirdin mi müslüman geçinen bozuk ? Ankara İstanbul gitti ya seçimde nasıl hukuksuz yol bulacaksınız onun peşindesiniz. Ama bundan sonra her yaptığınız size negatif oy olarak yansıyacak. Millet gerçek yüzünüzü gördü. Sizde kaset çıksa montaj, başkasında kaset çıkmasa bile hırsız ha

  • Vb23 Aralık 2019 00:12

    adamın canı yanmış o kesin , yoksa böyle kendini afişe de etmek istemezdi , mesele haklı mı yakmışlar canını haksız mı ? savcılığa şikayet dilekçesinin görüşmelerle oyalanması , ve mühürlemeden sonra şikayet etmiş konumuna düşmesi , ve mahkemeye son saate kadar dilekçe geciktiren belediye , sonra dilekçeyi geri çeken belediye.... ofislere giriş çıkış kamera kayıtları....bunlar hep kuvvetli şüphe.... ister belediye olsun ister diğer kamu kurumları haksız oldukları davalarda bile risk almaz , topu mahkemeye atmak için istinafa giderler, Yavaş'ın emri ile belediyenin istinafa gitmek istememesi en büyük şüphe kaynağı

  • Vb22 Aralık 2019 22:46

    muharrem neden sustu :) sıkar biraz , birazcık daha konuşsaydı 40 yıllık chp'li CB Adayını kapının önüne koyarlardı