E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsed'in çevresine İngiltere'den yaptırım---

Esed'in çevresine İngiltere'den yaptırım

Esed'in çevresine İngiltere'den yaptırım
15 Mart 2021 - 16:16 borsagundem.com

İngiltere, Suriye Dışişleri Bakanı Mikdad, Devlet Başkanı Esad'ın danışmanı ve Cumhuriyet Muhafızları Komutanı da dahil olmak üzere 6 kişiye yaptırım kararı aldı.

İngiltere, Suriye'den 6 kişi için yaptırım kararı aldığını açıkladı. Karar kapsamında Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad, Devlet Başkanı Beşar Esad'ın danışmanı Luna Şibil, iş insanları Yasser İbrahim ile Muhammed El Katırcı, Cumhuriyet Muhafızları Komutanı Malik Alia ve ordu komutanı Zayid Salih'e seyahat yasağı getirildiği ve bu kişilerin İngiltere'deki mal varlıklarının dondurulduğu belirtildi.

Dışişlerinden yapılan açıklamada, yaptırımların Suriye'de gösterilerin başlamasının 10. yıl dönümüne denk geldiğine de değinildi.

Türk SİHA'larına karşı yeni silah

Erdoğan: Suriye'de istikrar, Batı'nın Türkiye'yi desteklemesine bağlı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim15 Mart 2021 20:39

    Ulan şerefsizler bunu kullanıp kullanıp atacaklar kenara!  Bu İngiliz kadar kahpe devlet yok.  Kendi ajanlarını dahi emekli olmadan öldürüyor bu alçaklar!  Konuşmamaları için.  

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Mart 2021 19:07

    AB ve ABD ülkeleri isteser bir kaç günde suriye deki tüm olumsuzlukları bitirirler amaçları bitirmek değil müslüman ülkelerde operesyonlar yapmak ve silahlar satmak.