E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Esed'den YPG'ye 4 uçak dolusu silah"---

"Esed'den YPG'ye 4 uçak dolusu silah"

Esed'den YPG'ye 4 uçak dolusu silah
09 Şubat 2016 - 06:10 borsagundem.com

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, Suriye rejim ordusundan Kamışlı'daki YPG birliklerine 4 uçak dolusu silah gittiğini öne sürdü

ABD'nin Suriye'de 'Güvenilir partner' olarak gördüğü YPG ile ilgili flaş iddia. İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, Beşşar Esed rejimine bağlı Suriye ordusunun önceki gün Nusaybin'in karşısındaki Kamışlı'da bulunan YPG birliklerine dört uçak dolusu silah ve mühimmat yardımı gönderdiğini ileri sürdü.

Haberini YPG'nin başını çektiği Suriye Kürt Muhalif Gruplar Koordinasyon Konseyi'ne dayandıran ajans, “YPG'ye silah ve mühimmat taşıyan Suriye ordusuna ait dört askeri uçak Pazar akşamı Haseke eyaletindeki Kamışlı Havaalanı'na indi" diye yazdı.
Fars haber Ajansı, YPG'nin stratejik El-Şadadi kasabasını IŞİD'ten geri almak üzere başlatacağı saldırı için yardım yapıldığını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Exodus 09 Şubat 2016 12:16

    Babasınında kendisininde 40 yıldan beri yaptığı tek iş bu. Cehennem ateşi Esadın ev halkının üzerine olsun.

  • sahtekar09 Şubat 2016 11:38

    hee buarada para akışıda (silah tüççarlığı ödemesi)gecen hafta türkiye sermaye araçlarından yapıldı....

  • SAHTEKARLAR09 Şubat 2016 11:23

    bu demek oluyorki esed zaten deaşla savaşıyor ve deaş köpek sürüsü aslında ilgim ve alakam yok diyenlerin paralı eşkiya askeri karma birliği.yani g20.