E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsad'ın 11 yaşındaki oğlu meydan okudu---

Esad'ın 11 yaşındaki oğlu meydan okudu

Esad'ın 11 yaşındaki oğlu meydan okudu
31 Ağustos 2013 - 17:25 borsagundem.com

Oğul Hafız Esad Amerika'ya meydan okudu: Bizim neye sahip olduğumuzu bilmiyorsunuz

Beşar Esad'ın 11 yaşındaki oğlu Hafız, adına açılan Facebook hesabına,"Amerikalıların saldırmasını çoook istiyorum, böylece nasıl bitireceklerini bilmedikleri bir şeye başlayarak büyük bir hata yapacaklar" diye yazdı. New York Times gazetesine göre paylaşıma gelen yorumlardan birçoğunun Suriye rejiminin önde gelen üyelerinin çocuk ve torunlarına ait olması, hesabın gerçek olma ihtimalini güçlendiriyor. Facebook paylaşımında şöyle deniliyor:
FACEBOOK'TA MEYDAN OKUDU
"Bizimkinden daha iyi uçaklara, gemilere, tanklara sahip olabilirler. Fakat hiçbir ülke Suriye'deki gibi askerlere sahip değil... Bazı insanların, ABD'nin bizden daha güçlü olduğuna dair yorumlar yapabileceğini tahmin ediyorum. Buna ilk cevabım 'Bizim neye sahip olduğumuzu bilmiyorsunuz' olur. İkincisi ise, belki daha güçlü olabilirler, fakat orduyu asla yok edemeyecekler. Savaşmak ve meydan okumak için doğduk, onlar gidene kadar her yerde savaşacağız... Ne kadar zaman alırsa alsın zafer bizim olacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kralll31 Ağustos 2013 19:11

    hadi sen kacıyon da annen kalsaydı bali....

  • oflaz31 Ağustos 2013 18:49

    yaramaz çoçuk işte ölmeyi uyumak sanıyor ..annen ağzına acı biber sürer sonra..klavye delikanlısı.

  • baba31 Ağustos 2013 18:31

    bunlar esedin son çırpınışları.adalet er yada geç gelir.gezi zekalılar üç ağaç yırtındılar.insanlar öldürüyor.direnen kimse yok.chp ve yandaşları sizden bi halt olmaz.elli yıldan beri başa neden gelemiyorsunuz.bu halk sizden bıktı.sandıkta söyledi hep son sözünü.

  • can31 Ağustos 2013 17:58

    kardeşim böyle yönetim biçimi olursa daha çok savaşlar olur sutlar dubai katar varmı böyle kıralık. demokrasi gelmeden bu arap alemin düzeleceği yok yaşasın özgürlük.

  • Az kaldı31 Ağustos 2013 17:56

    Amerika Suriye'ye bir müdahalede bulunursa inşallah ABD'nin Suriye'de sonu olur. Irak'ta da 1,5 milyon Müslümanı öldüren bu ABD emperyalizmiydi. Suriye için savaş çığırtkanlığı yapan Akp hükümetininde sonu olacaktır.Neden bu Akp hükümeti savaş çıkarmak için bu kadar istekli acaba?

  • Helal Olsun31 Ağustos 2013 17:45

    Helal olsun Küçük Esad'a...Diren Esad Türk Halkı sonuna kadar senin yanında. Amerikan Emperyalizmine karşı Diren. El Kaidecilerin kullandığı kimyasalllarıda BM yemedi.

  • VATANDAŞ31 Ağustos 2013 17:39

    TÜRKİYEYİ YÖNETENLER AKILLI OLUN BİZLERİ KOMŞULARIMIZLA KÖTÜN ETTİNİZ SİZ LİDERLER ARASINDA KÖTÜSÜNÜZ TÜM SURİYE VE TÜRKİYE HALKI BİRBİRLERİNİ SEVİYOR NİYETİ BOZUK ORTADOĞU PROJECİLERİ