E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsad sığınağına kaçtı---

Esad sığınağına kaçtı

Esad sığınağına kaçtı
01 Eylül 2013 - 10:03 borsagundem.com

İsrail’in Kanal 2 televizyonu, Esad’ın olası saldırı öncesi sığınağa saklandığını, ailesini de güvenli bir yere gönderdiğini duyurdu

Washıngton Suriye’ye saldırı için Kongre’ye gitme kararı alırkan, Beşşar Esad yönetimi de savaş hazırlıklarını yoğunlaştırdı. İsrail’in Kanal 2 televizyonu, Esad’ın bir sığınağa saklandığını, ailesini de güvenli bir yere gönderdiğini öne sürdü. Muhaliflerse, ordunun bazı silah depolarını yer altına taşıdığını ve askerlerin okullara konuşlanarak çocukları canlı kalkan olarak kullanacağını savundu. Muhalif Yerel Koordinasyon Komitesi’ne göre, Şam’daki 3. Tümen’le 155. Alay’daki mühimmat depoları tünellere nakledildi. Suriye Ulusal Koalisyonu sözcüsü Halid Salih de, “Birçok mahkum kışlalara taşınıyor. Askerleri de okul ve hastanelere götürüyorlar” dedi.
'60 SİLAHLI ADAM MARŞ ÇALIYOR'
Reuters’a konuşan eski bir asker, “Vurulması beklenen üslerin çoğunda saf değiştiren Sünni askerler ve sivil muhalifler var” diye konuştu. Şam’da askeri istihbarat binalarına ev sahipliği yapan Kfar Susa’daysa, bir kadın Kalaşnikoflu kişilerin evinin bodrumuna yerleştiğini anlattı: Radyodan ‘Yanındayız Beşşar’ şarkısını çalıyorlar. Evinize bir anda 60 silahlı adamın yerleştiğini düşünün” dedi. Şebbiha’nın da okullara ‘yerleştiği’ iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osman01 Eylül 2013 13:46

    dırek bızım sıvıl ve askerımıze saldırmadan biz olaya gırmessek çoçuklarımız içi iyi olur

  • vatandaş01 Eylül 2013 12:23

    iran rusya çin nerdesiniz türkiyede hakive savcıya cübbesini giyip iki dudağından çıkan kelimeyle diyen kişi şimdi suriye için çıkan iki kelimeyle bizi savaşa sokuyor