E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsad rejimi Türk askerine saldırdı! 4 şehit---

Esad rejimi Türk askerine saldırdı! 4 şehit

Esad rejimi Türk askerine saldırdı! 4 şehit
03 Şubat 2020 - 08:06 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 4 askerimizin şehit olduğunu, 1'i ağır 9 askerin de yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, İdlib'de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlara, bulunacakları yerler önceden koordine edilmesine rağmen rejim unsurlarınca topçu atışının yapıldığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Yoğun topçu atışı neticesinde 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır 9 silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Elgun03 Şubat 2020 22:10

    Men bildiyim qeder Əsəd rusa xidmət edən adı bir şahmat peskasidir,yeni bir heçdir ,və formal xarakter dasiyir,elə isə sual yaranır hücumda əsas rolu kim oynayir,yeniki Rusiya,mən demsem yenede deyrem Türkə rusdan dost olmaz,bu siyasetin turkiyeye xeyri olmaz,bunu tarix gosderir ki Rusiya bolgde Turk gucunden ehtiyat edir,ama indiki şəraitdə ABŞ dan mudafiye olunmagcun Türkiyəyə yaxınlaşdı ,ABŞ Suriyanı tərk etdi demek qaldı iki əsas qüvvə ,ve bu anda rusun xəyanəti qacilmazdirn

  • A.yilmaz03 Şubat 2020 14:36

    Ayidan post kafir den dost olmaz bunlarin anlacagi dilden konusucan baska turlu anlamiyorlar tek care suriye tooragini turkiye tooraklarina bislestirmek yane komple esed gebertip kendi elamanimizi yerlestirmek

  • AHMET ÖZBİR03 Şubat 2020 13:23

    TÜRK ASKERİ şehid ediliyor, ülkem soysuz Esed'i vuruyor bu haber SAYFANIN AŞAĞISINDA, NİHAT ÖZDEMİR BİRİNCİ SAYFADA! BorsaGündem Allah aşkına bu haberi GÜNBOYU BİRİNCİ SAYFADA TUTUNUZ!..

  • AHMET ÖZBİR03 Şubat 2020 12:14

    KANI BOZUK Esed'i yerin dibine sokmanın, ordusunu toz-duman etmenin tam zamanı. Türk askerine saldıran SOYSUZDUR ve SOYU KURUTULUR! Başkomutanımız nerede hain var işini bitirtir, alayını buharlaştırır. Şehidlerimize Allah'tan rahmet, gâzilerimize acil şifâlar diliyorum. Bu vatana göz diken kahpeler nerede olursa olsun oraya gideceğiz, alayını ÖLDÜRECEĞİZ! Vatan Sana Canım Fedâ diyen bir neslin aslanlarıyız biz!..

  • AhmetK03 Şubat 2020 09:16

    Bunların hepsının cozumu bagımsız caydırı savunma sistemleridir, nukleer dahil. Rusyanın abdden de cok farkı yoktur,o da guclu Turkiye istemez. Politikalarımızda dostluk ilkesinden ziyade mantık ilkesine donmelıyız artık

  • BAYBÖKE03 Şubat 2020 09:09

    Kırmızı çizgi namustur, bir defa geçtiler mi tavize doymazlar. Allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize. Artık şiddetle kınamanın bir adım ilerisine geçilmeli.

  • Mehmet03 Şubat 2020 08:50

    putin'in eceli geldi.. bu hareket putin ve esed'in itlafını gerektirir..!

  • Çok kötü03 Şubat 2020 08:40

    Allah rahmet eylesin mehmetçiğimize, sorumlusu olan ve sorumlusuna hala destek verenleri de Allah bildiği gibi yapsın

  • KEMAL YILANKIRKAR03 Şubat 2020 11:31

    o askerler orada olmaz ise altından her şeyini alırlar.vatanhaini.

  • SURİYE ASKERİMİSİN LAN SEN 03 Şubat 2020 08:55

    suriye askerimisni yunan mı lan gerekirse bu vatan için bu devlet için milyonlarca vatan evledı şehit olacağız ta ki evlatlarımız ve vatanımız payidar olsun sen kimin evledısın kimin

  • Selim03 Şubat 2020 08:37

    Çok yazık çok

  • Ey Şam 03 Şubat 2020 08:35

    Ne olacak acaba şimdi merak ediyorum Allah şehitlerin ve yaralıların ailelerine sabır versin

  • Itri 03 Şubat 2020 08:33

    Rusya tarafını belli etti, idlipteki isidlileri temizlemek için önüne kim çıkarsa vuracak

  • mantık03 Şubat 2020 10:27

    Bu salağın fetocu olduğunu anlamak için kahin olmaya gerek yok. Hoş desen kaçıyor zaten.

  • AhmetK03 Şubat 2020 09:13

    Ne işidli salak, bu da batı agzıyla konusuyor. Esad ı istemeyen yerel halk onlar. Rusyanın derdi işid sanki. Esadı ayakta tutmayı ve suriye uzerinden petrol ve akdenız hakimiyeti amaclıyor.

  • Lala03 Şubat 2020 08:32

    Ölü sayısını ilk haberde düşük verip olay soğuyup 1 hafta geçtikten sonra tam vermek ayıp oluyor, güveni sarsıyor. Son depremde gördük, akşam içişleri bakanı 1 ölü yok dedi, sonra bir baktık 45 olmuş ölü sayısı. Ağır hasarlı 3.000 bina var yıkılmayi bekleyen. Herhalde 3.000 ağır hasarlı binadan 1 ölü çıkar, erken konuşmayayım demek aklından geçmemiş

  • Nedim03 Şubat 2020 10:19

    Ulan ..ç  kurusu; ölü değil Şehit.  Ha bu arada  40 yakın rejim askerini  geberttik.   Anladın değil mi?  Münafığın tohumu için parçalansa da Türk Askeri yine galip.

  • OZİ03 Şubat 2020 09:09

    bu nasıl salakça bir yorum ? binaların altında kalmış insanların ölüp ölmediğini çıkarmadan nasıl bilsinler ? tabi ki çıktıkça ve onların hayatlarını kaybettiklerinden emin oldukça bildirecekler.şu haberde bile aklına böyle bir şey gelip bu yorumu yapıyorsan yazıklar olsun.

  • senin ne b, olduğun belli03 Şubat 2020 08:58

    bu vatanın ekmeğini yiyen bu vatan için şehit olmayı bilecek sen de git yunana,alman sığın bir gün zaten geberip gideceksin kaçak fareler