E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsad hain planını deşifre etti!---

Esad hain planını deşifre etti!

Esad hain planını deşifre etti!
15 Kasım 2019 - 15:30 borsagundem.com

Rus basınına konuşan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Türkiye'yle ilgili skandal ifadeler kullandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tc15 Kasım 2019 20:58

    Esad efendi elinde onca kanla nasil vericen bu hesabi , yillarca teroru destekledin vatanin bolunmus sen Hala goy goy pesindesin , karsinda cihana imparatorluk kurmus ecdadin evlatlari var , manyak herif ya..

  • Dirilis15 Kasım 2019 16:23

    Allah belanı versin.

  • kara murat15 Kasım 2019 16:22

    Eyyyyy Esattttttttttttttt küçük esat mısın ??? Büyük Esat mı?  ATATÜRKÇÜ  KARA KUVVETLERİ KOMUTANI  ATİLLA ATEŞ İ VE  SURİYE SINIRINA YIĞILAN ATATÜRKÇÜ  KAHRAMAN TÜRK ORDUSUNU HATIRLA !!! 1999  ( O günler TSK'da FETÖ'cu piçler varsa da çok azdı ya da yoktu ve lağım faresinin kedi den saklandığı gibi saklanıyorlardı kavat sürüsü)

  • Tik tak tik tak 16 Kasım 2019 05:05

    Sen gerçekten KARA bir muratsın. O tarihlerde sayenizde TSK da fetöcüler at koşturuyordu ve altyapısı çoktaaaaannnn yine marifetinizle fetöcülere teslim edilmişti. Güya tarih vererek AK PARTİ ye suç atacaksın ki sen atsan ne olur kim takar ? Asıl kendi rengini açığa vurdun da haberin yok. Seni kripto fetöş sever seni ...

  • kara murat15 Kasım 2019 16:15

    ESKİ KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ATATÜRKÇÜ ATİLLA ATEŞ, apo piçini sakladığı için 1998 de bunun babası hafız esat ı mikecekti.. hafız esat göt korkusuna apo piçini saldı..apo leş kargası boklu ayaklarıyla  konacak dal bulamadı. en son kenya da abd bir takım sözler karşılığında Apo kavatını T.C. ye teslim etti..bu esat da babası gibi silgi bezi olur.

  • Tik tak 16 Kasım 2019 05:10

    Her cümlen çelişki dolu . Madem ABD Apo’yu teslim etti peki şu sınırdaki YPG yi kim silahlandırıyor. Öncesinde kandili kim kurdu ? Unutma ECEVİT koalisyonu bu ülkenin en karanlık tarihidir ve fetönün de baş hanisidir ve hatta onu Pensilvanya’ya kaçıran halkanın da tam balıdır. Ama biliyoruz ve unutmuyoruz ki 15 Temmuz hainleri de tıpkı senin yazdığın gibi yurtta sulhcu Atatürkçüledi değil mi ?