E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsad güçleri Münbiç'in batı kırsalına girdi!---

Esad güçleri Münbiç'in batı kırsalına girdi!

Esad güçleri Münbiç'in batı kırsalına girdi!
25 Aralık 2018 - 16:03 borsagundem.com

Esad rejimi güçleri, Münbiç'in batı kırsalındaki Arimah beldesine girdi.

Beşar Esad rejimi güçleri, terör örgütü YPG/PKK ile koordinasyon içerisinde Suriye'nin Münbiç bölgesine askeri unsurlarını soktu.

Münbiç'teki güvenilir kaynakların AA'ya verdiği bilgiye göre, rejim güçlerini taşıyan 40 pikap, 2 tank, malzeme kamyonları ve zırhlı personel taşıyıcılar, yaklaşık 1 saat önce ilçenin güneyinden giriş yaptı.

Terör örgütü YPG/PKK elebaşlarıyla kısa bir toplantı yapan rejim güçlerinin konvoyu, görüşmenin ardından ilçenin batı kırsalında yer alan Arimah beldesine yöneldi.

YPG/PKK, Arimah'ın kontrolünü rejim güçlerine bıraktı.

Arimah beldesi, Münbiç'in batısıyla Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi arasında bulunan cephe hattında yer alıyor.

Münbiç'in diğer bölgelerinde YPG/PKK işgali sürerken, ABD'nin yakın zamanda ilçedeki askerlerini çekmesi bekleniyor.

ABD askerleri, Münbiç ilçe merkezi ve kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesiyle cephe hattı durumundaki Sacu çayı kıyısında konuşlanmış durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • canbey25 Aralık 2018 22:15

    ne demek tek vatan kendınıze YENI VATAN buldunuzda bızımmı haberımız yok 

  • zortbey25 Aralık 2018 22:51

    Emanet bir vatan var sadece, oda tekdir.Vatanımız, Türkiye Cumhuriyeti bayrak yarışı misali yüzyıllarca gelen dünyada ender emsali olmayan Türk milletlerinin  kuruduğu devlettir... Sen ne zırvalarsın tarih yoksunu cahil?   Asya Hun İmparatorluğu olarak dünya sahnesine çıkmış atalarımız, Türkiye Cumhuriyeti olarak günümüzde de daimdir.., bizim senin gibi gidecek başka vatanımız yok, başka millette bilmeyiz... olmaz, SENİN GİBİLERİN ÇABALARINA RAĞMENDE ASLA VE ASLA olmayacak da... Milletimizi  senin gibi birbirine düşürmeye çalışanlarda elbet cezalarını alacaklardır. İnadına Tek vatan, TÜRKİYE, SANA RAĞMEN HEMDE...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, rahatsız mı oldun yine ?

  • cemalettin uncuoğlu25 Aralık 2018 21:35

    iyi olur her ikisininde defterini düreriz.artık oyunlara göz yummayız.şu chp bunu bir anlayıp birileri ile işbirliği yapmasa.

  • KILIÇ25 Aralık 2018 19:49

     ABD ORDAYKEN ESED GİRECEK DELİK ARIYORDUN TÜRKİYE GİRİNCE ADAMMI OLDUN AMA SEN DAİMA HAYİNSİN HALKINI YOK EDEN VATAN HAYİNİSİN BİR SENİNDE DEFTERİNİ DÜRERLER.

  • Keklik25 Aralık 2018 17:13

    Esad kaybettiği yerleri geri alıyor. Artık IŞİD ci manyaklar kendilerine başka vatan bulmak zorunda

  • gnçlk25 Aralık 2018 16:46

    ypg+pkk esat ile federal güç oluşturma derdinde demiştim. adım atıldı. Rusya ABD+Türkiye yakınlaşmasına bu durumu ses çıkartmayarak elinde koz tutuyor. bu teror gruplar rusya+abd için tam düşman gorulmuyor, Ülkeler menfaati önem kazanıyor burada... ABD çekiliyor...ESAT kendinin yok sayılacağı bir PLATROFM istemiyor. Esat alternatifsiz mecbur kaldığı adımı ATMAK ZORUNDA KALDI. Esat çıkar yol bulursa, terorgruplara sırtını bağlamaz. Siyasi alt kademe GÖRÜŞMELERLE BU HIZ DURDURULMALI, askeri harekat hemen yapılmayacaksa ülkemizce...İran, suriye çözlürse sıra kendine gelek diye endişeli zaten.rusya hava+deniz limanlarını esad dan aldı, 49 yıl izinli full kullanımlı...Türkiye askeri hamle yapmadan esat ile siyasi görüşme ile masada bişeler kapmaya ve askeri harekatlarını durdurmaya çalışmalı. ilk etapda bence. Türk askeri her türlü orayı derbeder edecek güçte her daim zaten...Tek vatan TÜRKİYE...

  • Alper Yılmazatilla25 Aralık 2018 16:30

    Niyetleri ne acaba umarım terör unsurlarıyla işbirliği yapmazlar, yaparlarsa da biterler.