E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEsad, Avrupa’yı suçladı---

Esad, Avrupa’yı suçladı

Esad, Avrupa’yı suçladı
09 Kasım 2019 - 15:47 borsagundem.com

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, RT’ye verdiği röportajda, Avrupa’nın bir yandan teröristleri destekleyip diğer yandan mültecilerden korkması pozisyonunu ikiyüzlülük olarak nitelendirdi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Asena09 Kasım 2019 23:22

    Adam ol can ama ben görmücem kendi kararını kendin ver lan soytarı

  • Ahmet bir 09 Kasım 2019 20:59

    O ç esed it oğlu it

  • Sosyolog 09 Kasım 2019 20:42

    Orta Doğu veya kuzey Afrika ülkelerinde egemen siyasal muktedirler, kendi ülkelerinde yaşayan ezilen Farklı etnik kimlikteki halkların yabancı her hangi bir ülke veya toplumsal grupla ilişki kurdumu, hemen emperyalist işbirlikçisi diye tanımlarlar. Ama eşitlşkten adaletten yoksun yönetimleri ile kendileri ülkelerindeki etnik kimlikleri asimile etmek yok etmek içinde bu emperyalist güçlerle her türlü ekonomik siyasal askeri işbirliği kurarlar.

  • Gerçek 09 Kasım 2019 16:26

    İranın Irak’ın Suriye nin herkesin teröristi her türlü Kürt siyaseti veya örgütlenmesi..... Kimse gelin kimliksel eşitlik adalet çevresinde bir birliktelik kuralım demiyor..... Kürtleri ekonomik sosyal olarak etkisizleştirip her türlü hukuksal poliste psikolojik baskı altına alarak asimile edip, yok etmek temel siyasal güdüleri. En ilkel emperyalismi en yoğun şekilde uygularlar. Ama ağızlarını açtıklarında anti emperyalist edebiyatı yapar. Sadece başka güçleri emperyalist olarak tanımlarlar. Kürtlerin kimliksel ve siyasal varlığını yok etmek içinde gerektiğinde global emperyalistlerle her türlü ilişkiye de girerler. Ne yaman çelişkiler