E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErzincan'da bir seyyar satıcı kendini yaktı---

Erzincan'da bir seyyar satıcı kendini yaktı

Erzincan'da bir seyyar satıcı kendini yaktı
03 Ağustos 2020 - 09:47 borsagundem.com

Erzincan’da zabıta ekiplerince mısır sattığı seyyar tezgaha el konulmak istenilen seyyar satıcı üzerine benzin döküp kendini yaktı.

Olay, bayramın ilk günü akşam saatlerinde Erzincan Ekşisu Mesire alanı içerisinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Erzincan Belediyesi zabıta ekipleri, Ekşisu Mesire alanında seyyar tezgahta mısır satan Yavuz P.’den tezgahını kaldırmasını istedi. Bunun üzerine zabıta ile Yavuz P., arasında tartışma yaşandı. Tezgahına el konulmak istenilen seyyar satıcı üzerine benzin döküp kendini yaktı.

Vücudunun büyük bir kısmı yanan Yavuz P., ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan seyyar satıcı, Trabzon’a sevk edildi. Trabzon’da yoğun bakıma alınan seyyar satıcının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Olayla ilgili savcılık tarafından tahkikat başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet Tunç03 Ağustos 2020 15:28

    Allahım bana ve dünyadaki tüm müslümanlara akıl fikir vicdan ve merhamet ver

  • Erol g.03 Ağustos 2020 12:15

    KÖMÜR ATESİNDE KIZARTILMIŞ ÖDÜN ATEŞİNDE HAŞLANMIŞ MISIRIN TADINA DOYUM OLMAZ BUNLARA SOKAK LEZZETLERI DENIR ÜLKEMİZİN NERESİNDE OLURSA OLSUN VERGIDEN MUAF OLARAK HİÇBİR ŞEKİLDE SATISİ YASAKLANMAMALI SATILMASINA ENGEL OLAN TÜM ZABITALAR GÖREVLERİNDEN UZAKLAŞTIRILMALIDIR ESKİDEN vergiden muaf olduğu için geçinemiyor isen pazarda limon maydonoz sat denirdi NEREDE O ESKİ GÜZEL GÜNLER ŞIMDİ İLERİ YAŞTA INSANLARIMIZI EVDE OTURMAYA ZORLAYRAK BİR IŞE YARAMAZ HALE GETİRDİLER

  • vatandaş03 Ağustos 2020 12:04

    bir millet yanıyor ,yazıklar olsun ,ne yapmış teröremi bulaşmış ,hırsızlıkmı yapmış adammı öldürmüş nasıl bir düzen bu ,