E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErsun Yanal ceketini yedek kulübesine fırlattı---

Ersun Yanal ceketini yedek kulübesine fırlattı

Ersun Yanal ceketini yedek kulübesine fırlattı
16 Eylül 2019 - 22:47 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olduğu maçta Teknik Direktör Ersun Yanal çok sinirlendi

Bu sezon Süper Lig'de ilk mağlubiyetini lider Alanyaspor karşısında alan Fenerbahçe'de futbolcuların performansı tartışma yarattı. Özellikle bireysel hatalar yapan yıldızlar Teknik Direktör Ersun Yanal'ı da hayal kırıklığına uğrattı.

CEKETİNİ FIRLATTI

Karşılaşmanın 39. dakikasında Tolga Ciğerci'nin attığı golle öne geçen Fenerbahçe, yapılan bireysel hatalar sonrasında mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Maç içinde oyuncularının yaptığı hatalara çok sinirlenen tecrübeli çalıştırıcı bir ara ceketini çıkartarak yedek kulübesine fırlattı.

Fenerbahçe, Alanyaspor'a 3-1 yenildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah18 Eylül 2019 01:17

    Savunma rezalet hucumun iyi olması yetmez fenerin gol atma sorunu yok atıyor golünü fakat savunmaya çare bulman lazım bulamazsan fenerbahçe ikinci bile olamaz süper ligde. 

  • UĞUR17 Eylül 2019 10:36

    Hep senin hatan yanal,,hava atmaya kalkma.,,defans oyuncularının kulübede ne işi var,tavşandan şapka çıkarmaya çalışıyorsun,,kaleci Altay çok tecrübesiz,daha pişmeden ilk 11 de oynatıyorsun.