E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErsun Yanal ayrılıyor mu---

Ersun Yanal ayrılıyor mu

Ersun Yanal  ayrılıyor mu
23 Nisan 2019 - 09:54 borsagundem.com

Ersun Yanal ile devam edeceğini açıklayan Fenerbahçeli idareciler, oynanan kötü futbol ve taraftarın istifa çağrıları nedeniyle geri adım atıyor. Tecrübeli hoca ile dün bir zirve gerçekleştiren başkan Ali Koç, Mayıs'ta yolları ayırabilir.

Alanya'daki fiyasko yönetimde yeni bir tartışma yarattı. Her fırsatta gelecek sezon yola Ersun Yanal ile devam edeceğini açıklayan Fenerbahçeli idareciler, oynanan kötü futbol ve taraftarın istifa çağrıları nedeniyle geri adım atıyor. Tecrübeli hoca ile dün bir zirve gerçekleştiren başkan Ali Koç, Mayıs'ta yolları ayırabilir.

Geçen haziran ayında Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından büyük umutlarla girilen 2018-19 sezonu, F.Bahçe tarihine daha şimdiden kara bir leke olarak geçti. Sarı-lacivertliler, tarihinin en berbat formunu sergilerken, taraftarlar hedef tahtasına başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal'ı koydu. Alanya'da 1-0 yenilen takımın kötü futbolu sonrası sosyal medyada isyan eden taraftarlar, "Yeter artık! Bu takımdan elinizi çekin… Ersun hoca ile bu iş olmuyor, istifa etmeli... Vasatlığa mahkum ettiniz koca F.Bahçe'yi…" yorumlarını yaptılar.

BAŞKAN SAMANDIRA'DA TOPLANTI YAPTI

Tarihi başarısızlığa rağmen her fırsatta gelecek sezon da yola Yanal ile devam edecekleri mesajlarını veren F.Bahçe yönetimi de Alanya'daki hezimet sonrası ikileme düştü. 14 lig maçında oyun olarak en ufak bir ilerleme kaydedilememesi umutları kırarken, gelen sert tepkiler nedeniyle yönetimin kararsızlık yaşadığı öğrenildi. Dün Samandıra'da Ersun Yanal ve sportif direktör Comolli ile buluşan Başkan Ali Koç, "Taraftar gelecek sezon için umut görmek istiyor. Kalan 5 haftayı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz, insanlara umut aşılamalıyız" mesajını iletti. Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

BÜYÜK HÜSRAN

Fenerbahçe'nin başında Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik, 3 yenilgi alan Ersun Yanal, deplasmanda ise 3 puan yüzü görmedi. Devre arası kampında, sarı-lacivertli ekibin ikinci yarının lideri olacağını vadeden tecrübeli çalıştırıcı, oyuncu tercihleri ve oynattığı futbolla kendisini çok isteyen taraftarda kredisini tüketti. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ender23 Nisan 2019 12:29

    Ta başından beri söyledim,Ersun Yanal futboldan anlamıyor diye,,Trabzonu küme düşürecek seviyeye getiren Yanal,Fenere de ayni muameleyi yapıyor.Fener,yeni teknik direktör için 3 isim üzerinde durmalı1-Hikmet Karaman,2-Sergen Yalçın,,3-Okan Buruk,,,her üçü de son derece başarılı.

  • trump23 Nisan 2019 11:50

    Hep antrenör ve futbolcular suçlu.Bence Fenerbahçe Ali Koç'la yollarını ayırmalı.Takım başka türlü toparlanmayacak.

  • Ar23 Nisan 2019 10:58

    Ali koc un derdi Fenerbahçe  değildi. Çokta umrunda  olduğunu  da  zannetmiyorum.

  • anadol23 Nisan 2019 12:56

    bu yorum bana mantıklı geldi...  :) 

  • hayat23 Nisan 2019 10:36

    Bu takımda ruh yok. Buna tükenmişlik sendromu denir. Bence hocayla beraber tüm futbolcuları ünlü bir psikologa götürülmeli. Tabii başlarında da Ali Koç olacak! Utanın bee, o kadar taraftara sahip Fenerbahçe resmen büyülenmiş ve uyutuluyor!

  • Kaçan Grup23 Nisan 2019 10:16

    Hocayla beraber bu takımda bulunan tüm futbolcular gönderilsin, başkan da ayrılsın.