E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisErsu hisselerini kim, kaç liradan aldı?---

Ersu hisselerini kim, kaç liradan aldı?

Ersu hisselerini kim, kaç liradan aldı?
31 Ekim 2014 - 08:23 borsagundem.com

Bir dönemler ismi sürekli manipülatif işlemlere karışan Ersu’da yeniden sert fiyat hareketleri başladı. Golden satıyor, kim alıyor?

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER

Bir dönem “Affet bizi SPK” diye yalvaran manipülatörlerin ismi yeniden borsa kulislerinde duyulmaya başlandı. Ersu hisselerinde son dönemde yaşanan fiyat hareketleri herkesin dikkatini çekiyor. Borsagundem.com olarak yaptığımız araştırmada hissede Golden Meyve Suları’nın yüklü miktarda hisse sattığı detayına ulaştık. Zaten bu bilgiler de gizli saklı değil, KAP’ta açıklanmış. Ersu’da yüzde 21 oranında paya sahip olan Golden Meyve Suları, 1.50-1.70 lira aralığından ay başından bu yana yaklaşık 3 milyon adet hisse satmış. Neredeyse şirketin yüzde 10’nu halka arz edilmiş!
Peki, hisseler bu satıştan nasıl etkilenmiş? İnanması güç ama 1.40 lira seviyesinden 1.70 liraya kadar yükseliş kaydetmiş.
Bu kadar yüklü hisse satışı karşısında Ersu gibi bir hissenin yükselmesi borsa kulislerini de hareketlendirdi. Bize ulaşan iddialara göre Murat İ. ve Damat Can olarak bilinen oyuncular bu hisseleri piyasaya sürmek için 1.45 lira fiyattan anlaşmış. Hisseler 1.70 liraya kadar giderken yapılan alımlar arasındaki fark ise Ankara’da yine bir borsa yasaklısına elden ödenmiş. Borsa kulislerinde kulaktan kulağa yayınlan iddialar vahim, yapılan satışlar ve fiyat hareketleri ise bu iddiaları destekler nitelikte.
Şimdi gözler bu kadar kısa sürede bu kadar yüklü hisseleri alan hesaplarda…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • en en en son 31 Ekim 2014 22:18

    benim bildiğim bu ilgeç içlerinde en hain i dir....elbet seni yasaklatacaklar ilgeç efendi. eski davalarınlada birleştirir mahkeme hakimi de içerden çıkamazsın.AF AF AF diye senelerdir senin dilinden bıktık. sana AF çıkmasın inşallah

  • şavşanko31 Ekim 2014 22:16

    sanifoam falan derken eline 3-5 para geçti diye sağa sola pazarlama yapma ,ilgeç sevgiyim hepinizi dolandırıyor.ersu da 75 kuruşluk malları pazarlıyor. ne para aldığı belli değil ilgeç in....uğursuz herif. girdiği yeri ispiyonlayan adamdır ilgeç.caddede herkese anlatır.

  • kenan31 Ekim 2014 20:29

    borsa da at yarışlarındaki türlü türlü hilelerle dolu bir hal aldı. spk derhal bu düzenbazlığa çözüm bulmalı

  • çelik31 Ekim 2014 17:53

    izliyoruz biliyoruz takip etçez

  • deli bekir31 Ekim 2014 13:59

    kaydeşim göydünmü.. kaydeşimm..

  • DD31 Ekim 2014 13:52

    DAMAT VE SEV..Kİ MAL PAZARLAMAYA CIKTILAR HADI HAYIRLISI YAKINDA SNFAM DA PATLAR ZATEN IZMITLI YUNU..S DA GIRMİŞ DEVREYE TAKARA TEKER TUM CEMAAT İŞ USTUNDE

  • Gökhan31 Ekim 2014 12:14

    M. İlgeç de var.

  • Mert31 Ekim 2014 09:14

    Bilanço karartmalarla beleşe hisse toplama, bilanço yaldızlamalarla hisse boşaltmalara son vrecek adamımlar atılmalı. varlıklar doğru değerleriyle belirtilmeli bilançolarda