E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErol Bulut'un yerine gelecek isim belli oldu---

Erol Bulut'un yerine gelecek isim belli oldu

Erol Bulut'un yerine gelecek isim belli oldu
26 Mart 2021 - 09:31 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut'un görevine son verildi. Sezon sonuna kadar Sportif Direktör Emre Belözoğlu teknik sorumlu olarak takımın başında olacak. Sarı-lacivertli kulüpte Bulut'un yerine gelecek isim şimdiden tartışma konusu oldu.

BULUT DÖNEMİ SONA ERDİ

Fenerbahçe’de teknik adam konusunda hareketli günler yaşanıyor. Gelen istikrarsız sonuçların ardından Erol Bulut dönemi resmen sona erdi, kalan maçlarda Emre Belözoğlu'nun takımın başında olacağı açıklandı.

BELÖZOĞLU'NA EMANET

Sarı-lacivertli ekipte sportif direktörlük görevinde bulunan Emre Belözoğlu, teknik sorumlu olarak sezon sonuna kadar takımın başında yer alacak. Emre Belözoğlu, futbolculuk kariyeri devam ederken önce UEFA B sonrasında ise UEFA A lisans kurslarını bitirdi. Yarından itibaren takıma antrenman yaptırmaya başlayacak olan Emre Belözoğlu, geçtiğimiz sezon futbolcu olarak sözleşmesi devam ettiği için takımın başına getirilememişti. Ersun Yanal ile yollar ayrıldıktan sonra takım Tahir Karapınara emanet edilmişti. Bu dönemde tüm kararları Emre Belözoğlu alırken, saha içinde futbolcu yedek kulübesinde ise teknik adam edası ile hareket ediyordu. Bu kez önünde bir engel kalmayan Emre Belözoğlu, yedek kulübesinde yer alabilecek ancak basın toplantıları ve yayıncı kuruluş röportajlarına çıkamayacak.

AURELIO VE VOLKAN DEVAM

Öte yandan Erol Bulutun yanı sıra ekibi ile de yol ayrımına gidilirken Mehmet Aurelio, Volkan Demirel gibi sarı-lacivertli formayı daha önce terleten isimlerle yola devam edilecek.

LOW ALMANYA'YI BIRAKIYOR

Almanya Milli Takımı'nın şu andaki teknik direktörü Joachim Löw, 9 Mart'ta yaptığı açıklamada Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası milli takımdaki görevini bırakacağını açıklamıştı. Spor kamuoyunda Fenerbahçe için yüksek sesle konuşulan isim Löw.

MESUT ÖZİL'İ TANIYOR

Joachim Löw, 2009’da ilk kez Almanya Milli Takımı’nın formasını giyen Mesut Özil’in yıllarca hocalığını yaptı. Löw, yıldız futbolcu için, “Almanya’nın son 20-30 yılda yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan biri. Teknik dehası çok yüksek. Topu ayağına alır almaz ilk hareketi ileri, kaleye doğru oluyor. Bu özelliği çok hoşuma gidiyor” ifadelerini kullanmıştı.

F.BAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRMIŞTI

Joachim Löw, Stuttgart, Fenerbahçe, Karlsruhe, Adanaspor, FC Tirol ve Austria Wien’i çalıştırdıktan sonra 2004 yılında Almanya Milli Takımı’nda Jürgen Klinsmann’ın yardımcısı olmuştu. Klinmsann’ın milli takımdan ayrıldığı 2009’dan beri de Almanya’yı çalıştırıyor. 61 yaşındaki çalıştırıcı, Panzerler’in başında 2014 Dünya Kupası’nı kazanırken, 2017’de de Konfederasyon Kupası’nda mutlu sona ulaşmıştı. Löw ayrıca 1996-97’de Stuttgart’la Almanya Kupası’nı almış, 2001-02’de ise Tirol Innsbruck ile Avusturya şampiyonluğuna ulaşmıştı.

GALLARDO İDDİASI

Fenerbahçe'de teknik direktörlük adına ismi geçen son aday River Plate ile büyük başarılara imza atan Arjantinli Marcelo Gallardo olmuştu.

F.BAHÇE'DEN TEKLİF

Arjantinli gazeteci Martin Castilla, Fenerbahçe'nin Arjantinli teknik adam Marcelo Gallardo'yu takımın başına geçirmek istediğini belirtti. Fenerbahçe'nin Gallardo için ekonomik anlamda iyi bir teklif yapacağını ve bu teklifin de Arjantinli teknik adam tarafından olumlu değerlendirilebileceğini aktardı.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2014'ten bu yana River Plate'in başında bulunan Marcelo Gallardo, 2014'te Sudamericana şampiyonluğu ile başladığı Arjantin ekibinde 2015 ve 2018 yıllarında da Copa Libertadores zaferleri yaşadı.

BARCELONA İLE ANILDI

Arjantin'deki başarıları ile birçok önemli ekibin dikkatini çeken 45 yaşındaki teknik adamın ismi özellikle Ernesto Valverde dönemi sonrası Barcelona ile anılmış fakat Barcelona'nın geciken teklifi nedeniyle sezona River Plate ile başlayan Gallardo'nun sezon başladıktan sonra ayrılmayı kabul etmediği iddia edilmişti.

Fenerbahçe'de Erol Bulut gönderildi! İşte takımın başında olacak isim...

 

Terim ve Davala'ya ceza şoku

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,00
En Düşük: 89,70
Değişim -5,88 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 413.129.518
Toplam Adet: 4.547.901
Ağırlıklı Ort.: 90,84
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Koray26 Mart 2021 13:53

    Bu berbat trasferleri yapanların hepsi gitmeli! Teknik yönetimin futbolu bilmesi öncellikle iyi futbolcu nasıl olduğunu bilmekle ve doğru transfer yapmakla ölçülür. Çok yanlış transferler yapıldı. Fenerbahçenin o kadar parasına yazık olmuş. Hiç bir özel yeteneği olmayan standart veya standart altı veya verimli yıllarını çok feride bırakmış teknik ve fizik gücü olarak çok gerilemiş, futbol motivasyonları çok düşmüş futbolculara, büyük bonservis ile imza paraları veya yıllık futbolcu ücretleri ödenerek transfer edildi. Sahada bir süre gezinip fenerden paraları toplayıp ya jubile yaparlar ya da beleşe bonservislerini alıp çekip giderler. Kimse bu futbolcuların Fenerin verdiği paraların çeyreğini vermez!

  • FB226 Mart 2021 13:47

    GÖKHAN, CANER, MESUT, SADIK; Fenerden daha önce ayrılmış, verimli yıllarını başka takıma vermiş gökhan ve caner’i son demlerine geldikten sonra, bu yüksek paralarla fenere geri getirilmesi kadar saçma trasfer olamaz. Jubilesini yapmak için mi? Düşüş evresindeki bu futbolcular artık fenerin oyuncuları değil artık. Mesut’ a gelince, son yıllar genelde yedek kalmış, dinamik enerjik yıllarını geride bırakmış motivasyonunu yitirmiş olan Mesut o kadar para yatırmanın anlamı nedir. O paralarla iki tane genç Boumpendza alınırdı, hem de gelecekte daha iyi fiyatlara satılma olanağı olurdu. Sadık; sanki fenerde aynı mevkide bir kaç tane daha iyisi yokmuş gibi, gidip bir de sadık ın bonservisine büyük paralar verdiler. Bu trasferler hangi kafa ile yapılıyor. Fenerbahçe resmen yağmalanıyor.

  • FB126 Mart 2021 13:46

    LAMOS, ADEMİ: genç ama çok sıradanlar. Bu gibi standart ve standart altı futbolcular ligteki her takımlarda çok daha iyileri var. Bunlara bir de bonservis parası ve büyük futbolcu paraları vererek fenerbahçeye getiren teknik heyeti hemen fenerbahçeden uzaklaştıracaksın. TiSERAND, VALENCİA, THİAM: takımdaki diğer çok silik yabancılara göre sahada varlığı biraz daha hissedilen oyunculardan; ama yinede ederine göre çok pahalı alınmışlar. Bu standartlarda futbolcuların daha gençleri ve daha düşük ücreten oynayanları ligteki her takımda var zaten. GUDTAVO: standart üstü tek yabancı ama yaşı ileri ve iyi bir bonservis parası verene satılıp, takımın gençleştirilmesi daha iyi olur. PELGAS, OSSAİ, SZALAİ : genç oldukları ve biraz standart üstü yetenekleri olduğu için eleştirilmeyecek transferler. Bu genç oyuncular ilerde gelişim gösterirlerse daha faydalı olabilirler. En azından bir satış değerleri de olur ve kulup bütçesine zarar vermezler.

  • FB26 Mart 2021 13:44

    SAMATTA, SİSE, SOSA,PEROTTİ: Samata düz topcu, hiç bir yatatıcılığı olmayan, Armut piş ağzıma düş golleri dışında bir üretimi olmayan bir futbolcu. Sise işi bitmiş ayakları zor yerden kalkıyor. Kim bu oyunculara bu yüksek paraları verip aldı? Ligteki diğer bütün takımlarda çeyrek fiyata oynayan çok daha iyileri var. Sosa artık çok düşüşe gecmiş iken imza paraları büyük futbolcu paraları vererek almanın ne snlamı var. Ne işiniz var 36 yaşındaki bir futbolcu ile hemde uzatmalı bir anlaşma imzalamak. Perotti son kaç yıldır hiç oynamamış, herkesin kronik sakatlığı olduğunu bildiği adama bu trabsfer paralarıyla getirmek kimşn aklı? Hemde 34 yaşında. Bu yaştan sonra o kadar sakatlıktan ve bu kadar süre sahalardan uzak kalan bir futbolcudan ne beklenebilinir ki!

  • Emir 26 Mart 2021 13:43

    Bu berbat yrasferleti EMRe yapmadı mu? O niye duruyor? Sıradan futbolcuları büyük paralarla transfer ediletek Klubun büyük miktar parası yağmalandı yine

  • Vatandaş26 Mart 2021 12:03

    Ali Koç nasıl böyle hatalar yapıyor anlaşılması çok güç.Biz bile dışarıdan Emre ile o işin olamayacağını görüyoruz.Bırakın toparlamayı,Emre sezon sonuna kadar iyice allak bullak edecek takımı.

  • ZEYREK ZEMHERİ26 Mart 2021 10:50

    Tüm transferleri emre ve volkan yapsın fatura.Erol bulut kesilsin.işti klasik Türkiye manzaraları.kim gelirse gelsin bu ikiside fb gitmedikce fb asla başarılı olmaz.ayrıca bu takıma yakışmayan onlarca boşyere transfer yaptı emre ve volkan olmayacağı görüldü.