E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErol Bulut: Çizgiler bize farklı çiziliyor---

Erol Bulut: Çizgiler bize farklı çiziliyor

Erol Bulut: Çizgiler bize farklı çiziliyor
14 Mart 2021 - 21:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulundu. Bulut, rakiplerinin attığı ikinci golün ofsayt olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Fenerbahçe’nin teknik direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Öne geçtiği maçı kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, iç sahada 6. mağlubiyetini aldı. Bulut, “Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde de mağlup gelerek rekor kırıyoruz” yorumunda bulundu.

Gençlerbirliği’nin ikinci golünün kesinlikle ofsayt olduğunu söyleyen Bulut, “Bence yüzde 100 ofsayt olan bir kontrataktan golü yedik. Bize çizgiler biraz farklı çiziliyor. art niyet var mı kendileri düşünecekler. Kesinlikle ofsayt pozisyon” dedi.

Erol Bulut’un açıklamaları

“Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde de mağlup gelerek rekor kırıyoruz. Oyuna iyi başladık, golü de attık. İlk yarıda rakip kaleye hiç gelmedi. Bir ortadan kendi kalemize gol attık ve ikinci yarıda daha çok kapandı rakip. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, 3-5-2 sistemine döndük. Bir iki pozisyon yakaladık ve değerlendiremedik.”

Fenerbahçe:1 - Gençlerbirliği:2

“Kesinlikle ofsayt pozisyon”

“Bence yüzde 100 ofsayt olan bir kontrataktan golü yedik. Bize çizgiler biraz farklı çiziliyor. Art niyet var mı kendileri düşünecekler. Kesinlikle ofsayt pozisyon. Şampiyonluk yarışında yara aldık ama önümüzdeki maçları hiçbir zaman bırakmayacağız. Sadece sahanın içinde değil, sahanın dışında da mücadele edeceğiz. Yine bizim aleyhimize verilen bir karar. VAR’da nedense bugüne kadar hep bizim aleyhimize çizgiler oluyor. Antep, Galatasaray ve bugün olsun. Bize olsaydı ofsayt verilirdi. Türk futboluyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü söylediğim zaman yanlış konuşabilirim. Bu ortama baktığımızda çoğu şeyin doğru gitmediğini biz sahada olsun, taraftarlar televizyon başında olsun hepimiz yaşıyoruz. Bu şekilde zor.”

Hücum anlamında değişikliklere gitmek zorundaydık. İlk yarıda forvet anlamında Thiam’dan istediğimiz verimi alamadık. İkinci yarıda ortalarla pozisyon bulmayı hedefledik ama değerlendiremedik. İstemediğimiz bir durum. Önümüzde 10 maçlık bir süreç var. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Haftaya Beşiktaş’a karşı 3 puan almak zorundayız.

Zanka, Fenerbahçe'ye dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • La15 Mart 2021 08:05

    Böyle bir iddian varsa git mahkemeye, atansin bilirkişiler. Bakalım öyle miymis görelim? Burası Türkiye yalan, iftira ve palavra serbest

  • Pala15 Mart 2021 07:24

    Benim anlamadığım şey şu, 19 yıldır iktidar belli. Validen kaymakama, trtden atvye, ihaleden atamaya herşeyi hükümet yapıyor. Sen de gidip her seçim onu destekliyorsun. O zaman başına ne gelse mustehak değil mi?

  • oktaydoğaner15 Mart 2021 01:27

    sizin maçtan ,hakemden ve rakipten şikayet etmemeniz için mutlaka maçı kazanmanız gerekiyor.maçı kazandığınız deplasmanlardan sonra çıt yok. bugün maç kaybedildi diye tartışmalı bir ofsayt verilmedi diye fenerbahçeyi tutan halk kesiminin sokağa döküleceğinden bahsedecek kadar  kendini kaybedip söylediklerinin ne manaya geldiğini bilmeyen şuursuz bir yönetici gördük. Maçla ilgili sözü yok bu yöneticinin vazifesi mağlupolunan maçlardan sonra bozgunculuk yapmak. Eğer fetö denen rezillik bu işlerle uğraşıp ortalığı karıştırmaya çalışıyorsa sen onların adamısın.