E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEroğlu Holding'den Nurettin Eroğlu için açıklama---

Eroğlu Holding'den Nurettin Eroğlu için açıklama

Eroğlu Holding'den Nurettin Eroğlu için açıklama
18 Ağustos 2016 - 11:46 borsagundem.com

Eroğlu Holding: ne TUSKON ne de FETÖ'ye finans sağlayan herhangi bir kurumla ilişkimiz bulunmamaktadır

Eroğlu Holding, ne TUSKON ile ne de Fettullahçı Terör Örgütü’ne finans sağlayan herhangi bir kurumla ilişkisi bulunmadığını bildirdi. Eroğlu Holding'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Bilindiği gibi Fettullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında mali şube ekipleri bir süredir çok sayıda şirkette aramalar yapmakta, çeşitli bilgi ve belgeleri incelemektedir.
Bu kapsamda 18 Ağustos 2016 tarihinde sabah saatlerinde Eroğlu Holding binasının bir katında Yönetim Kurulu Başkanımızın geçmişte TUSKON’daki adından dolayı bir arama gerçekleştirilmiştir. Görevlilere gerekli tüm bilgiler ve belgeler verilmiş, bunun üzerine arama kısa sürede sona erdirilmiştir.
Eroğlu Holding’in, ne soruşturmaya konu olan TUSKON ile ne de Fettullahçı Terör Örgütü’ne finans sağlayan herhangi bir kurumla ilişkisi bulunmamaktadır. Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın
Nurettin Eroğlu TUSKON yönetiminde değildir, bu kuruluşla herhangi bir bağlantısı yoktur.
Bu soruşturma çerçevesinde Holding ve bağlı şirketlerin faaliyetlerini etkileyecek hiçbir bir değişiklik, kurumumuzun itibarına gölge düşürecek herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir.
Tüm yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla hepimiz görevimizin başındayız, devletimizin yanındayız, Türkiye için üretmeye devam ediyoruz. "

TUSKON'a FETÖ operasyonu! Ünlü patronlara gözaltı

 

Faruk ve Nejat Güllüoğlu'na FETÖ operasyonu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş02 Ekim 2016 16:52

    İnsanları köle ğibi kullanıp hiç beklenmedik bir durumda sokağa atıyolar bunların ne vicdanı nede insanlığı var

  • Dragenshi20 Ağustos 2016 09:03

    Eroğlu Holding öyle bir şirket değil. Kara parayla Fetoyla işi olmaz bilmeden hemeen yanlış yorum yapmayın beddua etmeyin.. Kendi işine ailesine bakan bir şirket. Kısa sürede herşey ortaya çıkar.

  • Aziz Hekimoğlu 20 Ağustos 2016 02:12

    PKK dan ne farkiniz kaldi en azindan onlarin Türkiye düsmani oldunu acikca biliniyor. Sizler yüzümüze gülüp milleti sirtindan bicakladiniz TBMM ni bombaladiniz, milletini vatanini seven 300 yigidi sehit ettiniz binlercesi gazi oldu. Ve kalkmis hala bizim bi iliskimiz yok diyorsunuz. Cezanizi cekeceksiniz

  • Trakyali Ali 20 Ağustos 2016 02:05

    Bunlarin bu dünyada yatacak yerleri yok binlerce insanin hakkini yediler. Bayilerine milyarlarca tl kazik attila. Onlar yüzünden 200 bin tl kaybettim parami gasp ettiler Allah onlari bildigi gibi yapsin. Ne bu dünyada nede ahirette rahat yüzü görmesinler. Halkimiz Cumhurbaskanimizdan ve basbakanimizdan bunlarin cezalandirilmalarini bekliyor.

  • Hakan altan20 Ağustos 2016 01:58

    Eroğlu holding aciklama yapmis efendim finansal destek ssğlamamislar iyide Fetö terör örgütünün kara parasini akladiginizi niye söylemiyorsunuz. Siz yapmadinizda sokaklara dökülen halk mi yapti. Sistem ayni Hakan Sükürde oldugu gibi yap kara parayla rezistanslari binalari sat parayi akla bu millet yemez bunlari bundan sonra

  • Honest19 Ağustos 2016 08:50

    Aksaray eroglu colins fabrikasinda calistim. Calistigim sure boyunca her cuma iki kurban fabrikanin bahcesinde kesilip cemaat ve kuran kurslarina yollaniyordu.bunu fabrikadaki herkes bilir.iscisine tazminat vermemek icin karalayip zorla cikis belgesi imzalatip butun haklarini elinden alan, mesai ucretine yasal sinirlarin altinda veren, yoneticilerin iscilere kufur hakaret ettigi, isci guvenliginin hice sayildigi fabrikada onca iscinin hakki tabi ki bir gun cikacakti. Hak yenilirse mutlaka rabbim cezasini verir. Allah'in sopasi yok.