E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan haydut devlet gibi davranıyor---

Ermenistan haydut devlet gibi davranıyor

Ermenistan haydut devlet gibi davranıyor
17 Ekim 2020 - 23:39 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın haydut devlet gibi davrandığını belirterek, "Ermenistan'ı destekleyenler ise katliamların asıl suçlusudurlar." ifadelerini kullandı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'da sivillere yönelik saldırılarına ilişkin şunları kaydetti:

"Libya'da toplu mezarların arkasında olanlar, Azerbaycan toprağındaki sivillerin öldürülmesinin de arkasındalar.

Ermenistan insanlığa karşı suç işlemekten suçludur. Ermenistan'a destek verenler geçmişte Avrupa'nın yaşadığı acıları başka coğrafyalara yaşatmaktan çekinmiyorlar. Ermenistan savaşmıyor, seri katil gibi cinayet işliyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan18 Ekim 2020 19:04

    Haydut eksik bir kelime tam anlamıyla p.ç bir ülke fırsat varken alayını gebertin bütün şehirlerini bombalayın

  • Musa18 Ekim 2020 18:03

    Misliyle karşılık vereceksin ermenistan bakü yü vuruyorsa azerbaycan da erivanı vursun

  • vatandaş18 Ekim 2020 16:56

    haydut devlet gibisi ne demek direk haydutun önde gideni bu ermeni dığası

  • Kıt Akıllı18 Ekim 2020 16:04

    Ermenistan haydut devlet gibi diyorsun. Deme! Devlet diyorsan Ermenistan Devletinin varlığını kabul ediyorsunuz. Sayın sözcümüz ben ortada devlet göremiyorum. 

  • manevra 18 Ekim 2020 11:26

    ya bişe yapacağınız da yok durmadan çıkıp iç politikada milletin gazını almak için esip gürlemeyin. sen bırak Azerbaycanı da işgal altında olan adalarımız ne durumda geri alabildiniz mi yunandan? ondan haber ver. Yunanistan her türlü pisliği yapıyor her türlü gideri yapıyor, siz anca car car konuşmaktan başka bişey yok. elinizden bişe gelmediği için dilinize vurmuş hep. Ermenistan ın da umrundaydı sen haydut devlet dediğin için. bırakın bu boş işleri.

  • Nedim18 Ekim 2020 12:18

    Daha ne yapacaklar soytarı?  Bazı ..çler gibi  Türkiye militan gönderiyor diye kahpelik  yapmıyorlar!   Şimdi otur  ...çının üzerine abuk subuk  konuşma.  

  • ?18 Ekim 2020 07:44

    Eee yani ?

  • Kerim18 Ekim 2020 07:28

    Bu sivillere saldiri soykirim isleri ermenilerin hep yatiklari istir.sonra Turklerin uzerine atarlar fransa abd gibileride uzerine atlar.sivillere saldiri soykirim sahtekarlik adamlarin genlerine islemis

  • Kerim18 Ekim 2020 01:46

    Ermenistana ve batili devletlere ab abdye sorun sivilleri oldurmek normal bir sey midir yoksa sucmudur.sorun ab ye abd ye gordugunuz yerde sorun sivilleri oldurmek suc mudur