E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan Devlet Başkanı Sarkisyan Rusya'ya gidecek---

Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan Rusya'ya gidecek

Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan Rusya'ya gidecek
28 Kasım 2020 - 12:39 borsagundem.com

Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan’ın Rusya’ya bir ziyarette bulunacağı açıklaması yapıldı.

Ermenistan Devlet Başkanı Armen Sarkisyan’ın basın dairesinin açıklamasında, “Devlet Başkanı Arman Sarkisyan, Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’ya özel bir ziyarette bulunacak” denildi.

Söz konusu açıklamada, ziyaretin içeriğine dair ayrıntılı bilgi yer almamış olsa da Sarkisyan’ın Rusya’daki Ermeni diasporasının temsilcileriyle bir araya gelmesi ve onlarla Karabağ’da son dönemde yaşananlar ile Ermenistan’da oluşan durumu görüşmesi bekleniyor.

Ermenistan Savunma Bakanı Tonoyan istifa etti

 

Ermenistan tazminat ödeyemezse toprak verecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AGOP SEMİZYAN28 Kasım 2020 19:16

    Rusya yı kızdırdık karabağ ın yarınısı kayıp ettik.sarkunyan gider putin elini öper ve ordadoks kilesini hareket geçirir yeniden karabağ yeniden alırız.ayrıca yakında dostumuz hdp ve onun ortağı chp iktidara gelince nasıl olsa Türkiye de bizimle beraber olacaktır.

  • Bir yorum28 Kasım 2020 19:50

    Sarkisyan ın kellesi için Boşnak Komandolar  görevlendirdim.  1993 te ki katliamın sorumlusu katili  Karabağ a getirip  katliam yaptığı yerde kellesi alınacak.

  • serok agopyan28 Kasım 2020 16:14

    yiğit devlet başkanımız sayın sarkisyanın putinle görüşmesi sonucu büyük kazanımlar elde ederek erivana döneceğini düşünüyorum.