E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan Başbakanı Paşinyan'dan Türkiye açıklaması---

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan Türkiye açıklaması

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan Türkiye açıklaması
13 Nisan 2022 - 15:46 borsagundem.com

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye ile müzakerelerde durgunluk yaşanmaması için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan parlamentosunda yaptığı konuşmada, Türkiye ile Ermenistan ilişkilerinin normalleşme sürecini değerlendirdi.

Türkiye ile müzakerelerde tüm riskleri anladıklarını belirten Paşinyan, her şeye rağmen "Ankara ile müzakerelerin devam ettirilmesi ve diyalog kurulması gerektiğine inandığını" vurguladı.

Nikol Paşinyan, "Türkiye ile müzakerelerde durgunluk yaşanmaması için elimizden geleni yapmalıyız. Sürecin sonuçlarının o kadar hızlı olmayabileceğini anlıyor ve bunu uluslararası ortaklarımıza da anlatıyoruz. Fakat hızlı sonuçlar olmazsa durgunluk yaşanması tehlikesi vardır. Bu tür bir durgunluğu önlemek için küçük adımlarla ilerleyebilmeniz gerekir. Uluslararası ortaklarımız Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin normalleşmesini tam destekliyor." ifadelerini kullandı.

Aliyev: Ermenistan'la 5 ilkede anlaştık

 

Azerbaycan ve Ermenistan arasında barış

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)14 Nisan 2022 01:43

    İnönü dünya savaşı sonrası defalarca yunan ile görüşüyor .. mantık şu, en köyü ile sorunlu ile anlaşalım alttan yukarıya doğru temizler uzlaşırız... olmamış günler geçmiş haftalar.. sonra demişki... yaa biz önce ingilizlerden başlayalım... en tepeden aşağı doğru... güçlülerle uzlaşıldıkça altta kalanlar ile uzlaşmak yunan dahil çok daha rahat ve menfaatimize sonuçlanmış.... şimdi Paşinyan hangi durumda ? ... abisi ingilizler görüştük ambargolar vb. almanlarla vb. fransa ile.. israil ile sudiler ile.. vb. vb. kaldı ortada tek :D hiç bir abiside akıl vermiyor şuan çünkü aramızı yeniden bozmak istemıyor olabilirler.. bu durumda ermnistandan bu tip açıklamalar gelmesi çok normal... yunan gerilimi bile azaldı dikkat ederseniz.. Tarih böyle bişi. tekrar ediyor, okursan tekrar gelir, okumaz ise ilk kez karşılaştım ne yapayım der hatalı kararlar verirsin.