E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErken emeklilik ve bedelli beklentisi---

Erken emeklilik ve bedelli beklentisi

Erken emeklilik ve bedelli beklentisi
22 Nisan 2018 - 08:42 borsagundem.com

Erken seçim kararı, “bedelli askerlik” ve” erken emeklilik” beklentisi içindeki vatandaşları da heyecanlandırdı. Sosyal medyadaki paylaşımlarda, hükümetin erken seçime giderken bu yönde adım atması beklentisi dile getiriliyor

Sosyal medya kullanıcıları, Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partilere yönelik paylaşımlarında “Önce bedelli, sonra oy”, “Seçim beyannamenizde EYT çözümü yoksa, oy yok” gibi ifadeler kullanıyor. Seçime sadece 2 ay kalması nedeniyle hükümet, Meclis’i mayıs ortasına kadar çalıştırmayı planlıyor. Meclis, gelecek hafta Cumhurbaşkanlığı seçimi için uyum yasasını çıkaracak. Ardından yeni üniversitelerin kurulmasına dair yasa tasarısı gündeme gelecek.

Habertürk'te yer alan habere göre hükümet, Meclis kapanmadan ekonomi içerikli “az maddeli” bir paketi de yasalaştırmayı hedefliyor. “Komisyonlarda görüşülme” aşamasında bulunan cinsel istismarla mücadele yasa tasarısı ise vakit darlığından kadük olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • deniz masal22 Nisan 2018 22:14

    stajyerligimizin taninmasini istiyorum erken emeklilikte..2 yil farkediyor ..prim gun sayisida artiyor

  • Okie Dokie22 Nisan 2018 13:00

    Bedelli çıkarsa MHP'li seçmenden oy moy yok. Şehitlerden utanın. Gidip 6 ay yapacaksınız. O kaddar.

  • Murat Atiker22 Nisan 2018 12:21

    Bedelli çıkması iyi olur çünkü artık savaşlarda insan gücünün önemi yok , uçak ve füzelerle vuruyorlar.Kılıç kalkan devri bitti toplanan paralarla füze ve uçak alırız.Ordumuz güçlenir daha iyi olur.Yani benim 500-600 bin askerim var ordum var.Bu devir kapandı şimdi devir benim kaç tane nükleer başlılklı füzem var , kaç tane radara yakalanmayan fantom uçaklarım var bunlar önemli bunun içinde para lazım bedelli çıkarsa bir bu tür yatırımlara kullanılır.Yani İran gibi atom bombamız bile olmalı bakın abd iran ve kuzey köreye bir şey yapabiliyor mu yapamaz.bukadar basit kışlada o kadar çok asker beslememize gerek yok.Uçaklarla , füzelerle vurulan yerleri kontrolaltına almak için yetecek kadar asker sayısı gerekir.hatta askerlik paralı bile olmalı işssizlere ekmek kapısı açılsın.

  • Vatansever23 Nisan 2018 00:28

    Bedelli bedelli neyin bedellisi?Parası olan memleketin sefasını sürsün, kaymağını yesin, gariban da cefasını çeksin. Utanmazlar, bir de bedelli istiyorsunuz.

  • Atiker22 Nisan 2018 13:09

    Atiker lpg de işler iyi anlaşılan. Parayı vurdunuz sıra 1 sene bile askerlik yapmamakta. Ferrarine bin gez tabi, birileri ölür nasılsa dağlarda, ovalarda

  • Mesut ak22 Nisan 2018 11:42

    Bedelli istiyoruz yaş 25

  • Metin Demir22 Nisan 2018 10:48

    Erken emeklilik diye bir hak talep etmiyoruz.hakkımız olan vede gasp ile elimizden alınan hakettiğimiz emekliliğimizi istiyoruz.

  • nwlife22 Nisan 2018 22:21

    erken emeklilik hakkı getirilmeli

  • ofli22 Nisan 2018 09:17

    Valla1998 sigortaliyim 5500 promim doldu 6000 prim var Simdi benim 42 yasinda emekli ilmam lazim39 yasindayim cocuklar ufak biri 9 biri 5 benim hakkimi versin ben zaten olmam mac oynarken ecevit hukumeti kural degistirmisyi bunlarda i kurali yumusatmqlari lazim hastalik var yaslilik var

  • Devir sizin devir22 Nisan 2018 13:10

    Oflu hükümet verir hakkını merak etme. Oflusun bre sen de karadeniz siyasetinden payını almayacan da ben mi alacam