E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErkan Zengin resti çekti---

Erkan Zengin resti çekti

Erkan Zengin resti çekti
14 Ocak 2015 - 05:35 borsagundem.com

Fenerbahçe'yi isteyen Erkan Zengin, isminin Trabzonspor tarafından borsaya bildirilmesine resti çekti: NASA'ya da bildirseler Trabzon'da oynamam

Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor üçgeninde ilginç gelişmelerin yaşandığı Erkan Zengin’in transferi dün yeni bir boyut kazandı. Trabzonspor, KAP’a ybildirimle, Erkan için görüşmelere başlandığını bildirdi. Bu, yıldız oyuncunun bordo mavili formayae yaklaştığı yorumlarına yol açtı. Eskişehirspor Başkanı Mescut Hoşcan da, Trabzonspor ile 2 milyon 250 bin Euro’ya anlaştıklarını söylemişti.

Trabzonspor’un borsaya yaptığı bildirim ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Erkan, bordo mavili kulübe gitmeyeceğini bir kez daha dile getirdi. Daha önce Fenerbahçe’de oynama imkanı olmazsa İsveç’e döneceğini söyleyen Zengin, sorumuz üzerine, “Trabzonsporlu kimse ile görüşmedim, konuşmadım ve Trabzonspor’a da gitmeyeceğim. Beni Borsa’ya değil NASA’ya da bildirseler gitmem” dedi. Menajeri Hakan Şirin ise “Eskişehir ne yapmak istiyor anlayamıyoruz” diye konuştu. (Hürriyet / İsmail Er)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)