E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErgin Ataman: Bu takım Avrupa basketbol tarihine geçti---

Ergin Ataman: Bu takım Avrupa basketbol tarihine geçti

Ergin Ataman: Bu takım Avrupa basketbol tarihine geçti
22 Mayıs 2022 - 16:25 borsagundem.com

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Çok büyük bir iş başardık. Avrupa basketbol tarihine geçti bu takım. Oyuncularımla gurur duyuyorum” dedi.

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Anadolu Efes, final karşılaşmasında Real Madrid'i 58-57 mağlup ederek üst üste 2'nci kez Euroleague şampiyonu oldu.

Belgrad’dan kalkan uçak ile İstanbul Havalimanı’na gelen Anadolu Efes kafilesine bandolu karşılama töreni düzenlendi.

"Çok büyük bir iş başardık"

Çok mutlu olduklarını kaydeden Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Türk halkının kalbinin bizimle attığını biliyoruz. Dün akşamdan beri takım olarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Çok büyük bir iş başardık. Avrupa basketbol tarihine geçti bu takım. Oyuncularımla gurur duyuyorum. İnşallah Türkiye’de bu tip başarılar daha da artarak devam eder.

Ben kendi adıma bir Türk spor adamı olarak Türkiye’yi bu şekilde temsil ettiğimi için tüm spor adamları adına, tüm antrenörler adına mutluyum. İnşallah çok daha büyük başarılar Türkiye’ye gelir. Dün akşamdan bu yana inanılmaz mesajlar geliyor, sevgi var Türkiye’nin her yerinde bu maç izlendi. Üst üste 2’nci Euroleague şampiyonluğu coşku ile karşılandı. Herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu devam edecek” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu Efes'i tebrik etti

Anadolu Efes EuroLeague Şampiyonu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 170,40
En Yüksek: 173,50
En Düşük: 167,50
Değişim -0,93 %
FK: 4,56
PD / DD: 1,56
İşlem Hacmi 436.062.125
Toplam Adet: 2.556.436
Ağırlıklı Ort.: 170,44
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seko22 Mayıs 2022 22:46

    Dünyada avrupa da şampiyonlarligi kupasını Türk takımı kazandı deniyor. Fark burda gençler şunu demiyorlar Türk takımı yabancılarla oynadılar ve kazandılar. Azıcık kafanızı kullanın

  • spor22 Mayıs 2022 19:29

    Önemli olan yabancı basketçilerle yabancı takımları yenip  şampiyon olmak,,,,,, Bize düşen yabancı basketçilere  euro  veya dolar toplayıp vermek..... NASIL SPOR AMA...............HA HAAAAAAAAAAA :-*  :o)  (6) 

  • DOĞRU22 Mayıs 2022 16:41

    oynayanlar hep yabancı bunun türk basketboluna ne katkısı var...