E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEren Kış-1 operasyonu başladı---

Eren Kış-1 operasyonu başladı

Eren Kış-1 operasyonu başladı
09 Kasım 2021 - 09:13 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığınca Şırnak'ta Eren Kış-1 operasyonu başlatıldı. Operasyonda 1550 personel görev alıyor.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, Şırnak'ta, Eren Kış-1 Bestler-Dereler operasyonunun başlatıldığı kaydedildi.


Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde, Jandarma Komando, JÖH, PÖH ve güvenlik koruculardan oluşan 121 timdeki 1550 personelin görev yaptığı belirtilen açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren kış operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum09 Kasım 2021 12:59

    Bölücü itlerin karşısında gıkı çıkmayan ama şehit yakınlarına ahlaksızlık eden    köpeklerin  mecliste kaybolup esamesi okunmayacağı günleri bekliyoruz. 

  • Bir yorum09 Kasım 2021 12:53

    Yandan çarklı sınır ötesi harekata hayır deyip Kandili dağıtacağını söylüyor.  Emin olun Türk milletine olan kinini ortaya seriyor!  Aklınca alay ettiğini zan ederek intikam alıyor.  Türk Milletinin refahı huzuru, selameti  zaferleri onu çok rahatsız ediyor.  15 Temmuz gecesi hava alanından nasıl huzurla ayrılıp Bakırköy bld başk. evinde kahve yudumladığına  bir daha  bakın!   

  • KASIM YANTIR09 Kasım 2021 12:07

    CHP ve İYİ parti de bu teröristlerin bitmesini asla engelleyemecektir.

  • EKRİST09 Kasım 2021 10:08

    ALLAH  Cumhur İttifakından razı olsun.eğer onlar başımızda olmasa bu hain teröristler şimdi buraları kurtarılmış bölge yapmışlar ve her şehrimizde her gün bombalar patlatarak en az 50-100 kişi öldürmüşler idi.Eğer dışarıda özgür ve güvenli bir  şekilde yaşıyor isek onların fedarlıkları kayesindedir.