E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEren Erdem hakkında yakalama kararı---

Eren Erdem hakkında yakalama kararı

Eren Erdem hakkında yakalama kararı
07 Ocak 2019 - 21:32 borsagundem.com

Kapanan Karşı gazetesine yönelik FETÖ davasında yargılanan Eren Erdem hakkında tahliye kararına yapılan itiraz üzerine yakalama kararı çıkarıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesinin bugünkü duruşmada Eren Erdem hakkında verdiği tahliye kararına itiraz etti.

Savcılık, atılı suçların yasada öngörülen ceza miktarı ve kaçma şüphesinin göz önünde bulundurularak, sanık Erdem hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

İtirazı değerlendiren üst mahkeme İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi, "dosya kapsamı, sanık savunmaları, dinlenilen tanık beyanları, mevcut delil durumu birlikte değerlendirildiğinde kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olguların bulunması, sanığın yurt dışına çıkarken yakalanması göz önüne alınarak üzerine atılı suçun yasa maddesindeki cezasının alt ve üst sınırları, tutuklu kaldığı süre ve adli kontrol tedbirlerinin bu aşamada yetersiz kalacağı" gerekçeleriyle itirazın kabulüne karar verdi.

Mahkeme, sanık Eren Erdem hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına oy birliğiyle hükmetti. 

Eren Erdem hakkında karar verildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ08 Ocak 2019 08:45

    MİLLET VE ÜLKE DÜŞMANI HAYİNLERİN MECLİSE GİRİPTE BU ÜLKEYE MEYDAN OKUMASINI İÇİME SİNDİREMİYORUM BU HAYİN EN AGIR CEZAYLA GÜN YÜZÜ GÖRMEMELİ.

  • Adalet istiyoruz 07 Ocak 2019 22:05

    Bu adamı nasıl salıveririler ? Hain Dündar dan ne farkı var ? Demek aynı hakim Dündar içeride olsa ona da güle güle diyecekmiş . Bu tip yanlı kararlar sıklaşmaya başladı son zamanlarda . Artık dur deme zamanı geldi de geçiyor . TEK YOL İDAM ...

  • Adalete cevap07 Ocak 2019 23:20

    Hangi dündar bireder ne içtin de geldin yine sen komiksin vesselam