E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu' başladı---

'Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu' başladı

'Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu' başladı
22 Ocak 2023 - 11:55 borsagundem.com

Diyarbakır'da, "Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş Operasyonu" başladı. Operasyona, jandarma ve polis özel harekat, jandarma komando ile güvenlik korucularından oluşan personeller katılıyor.

İçişleri Bakanlığınca, Diyarbakır'da 645 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş Operasyonu" başlatıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonları, halkın desteğiyle inançlı ve kararlı şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda, terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Diyarbakır'da "Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş Operasyonu" başlatıldı.

Operasyonda, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH), jandarma komando ve güvenlik korucularından oluşan 4 tabur, 645 personel ve 43 operasyonel tim görev alıyor.

Operasyonun ilk gününde, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Arıklı Mahallesi kırsalında tespit edilen sığınakta, havan mühimmatı ve 144 kilogram toz esrar ele geçirildi.

2022-2023 Eren Abluka sonbahar kış operasyonları başladı

 

Diyarbakır'da Eren Abluka-25 operasyonu başladı

 

İçişleri: Diyarbakır'da 'Eren Abluka-23 Narko Terör' operasyonu başlatıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL22 Ocak 2023 16:55

    Eğer ali babacan ve 7 yandaşı savaş uçağı siha tiha kızılelma tüm silah sanayimize dokunup kapatırlar ise her gün en az 100-300 güvenlik güçümüz şehit olur.çünkü abd onlara son teknolojik silahları vermiştir.