E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın mitingine bombalı tuzakta yeni gelişme! 4 kişi yakalandı---

Erdoğan'ın mitingine bombalı tuzakta yeni gelişme! 4 kişi yakalandı

Erdoğan'ın mitingine bombalı tuzakta yeni gelişme! 4 kişi yakalandı
10 Aralık 2021 - 17:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 Aralık'ta Siirt'teki miting programında görevlendirilen Çevik Kuvvet Büro Amirliği’nde görevli polis memurunun aracının altına yerleştirilen bomba düzeneği ile ilgili olarak 4 kişi yakalandı.

İçişleri Bakanlığı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ile ilgili bir açıklama yaptı. 4 Aralık 2021 tarihinde Başkan Recep TAyyip Erdoğan'ın Siirt Mitingi için görevlendirilen polis memurunun özel aracının altına mıknatıslı bomba yerleştirilmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada bu sabah eş zamanlı oprasyon gerçekleştirildi. Sabah'tan Ömer Çetin'in haberine göre operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü bombayı yeleştirdiklerini itiraf etti.

İÇİŞLERİ DUYURDU: BOMBAYI YERLEŞTİRDİKLERİNİ İTİRAF ETTİLER

İçişleri Bakanlığı'ndan konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

Mardin Nusaybin ilçesinde 04.12.2021 tarihinde, bir polis memuruna ait aracın altına yerleştirilen bomba düzeneği ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; olayı gerçekleştirdiği belirlenen şahıslara yönelik bugün sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda A.D, S.D., Ş.A., A.A. isimli 4 şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan 3'ü ilk ifadesinde araç altına bomba düzeneğini yerleştirdiklerini itiraf etti.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN SİİRT MİTİNGİNDE GÖREVLİ POLİSİN ARACINA BOMBA YERLEŞTİRDİLER

Başkan Erdoğan'ın Siiirt'teki mitinginde bomalı suikast girişimi yapıldığı ortaya çıkmıştı. Miting için görevlendirilen bir polis memurunun aracının altına yerleştirilen patlayıcı düzeneği son anda fark edilmişti.

Erdoğan'ın Siirt'teki programını hedef almak maksadı ile yerleştirildiği düşünülen bombayı polis memurunun dikkati ortaya çıkarmış, büyük bir saldırının önüne geçilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.