E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın elini öpmek istedi---

Erdoğan'ın elini öpmek istedi

Erdoğan'ın elini öpmek istedi
22 Temmuz 2013 - 16:03 borsagundem.com

Gezi olaylarında Barbaros Bulvarı'nı trafiğe kapatan Şafak Sezer iftar yemeğinde Başbakan Erdoğan'dan özür diledi...

Şafak Sezer, iftar yemeğinde Erdoğan'dan özür dileyerek elini öpmek istedi.
Gezi Parkı olaylarının önder sanatçılarından Şafak Sezer, dün akşam AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıldı. Sezer, masasına gittiği Başbakan Erdoğan'dan özür dileyip elini öpmek istedi. 5 dakika süren sohbete Sezer'in oyuncu arkadaşları ile Emine Erdoğan da dahil oldu.
Gezi Parkı olaylarının ön saflarındaki sanatçılardan Şafak Sezer'in, dünkü AK Parti iftarında Başbakan Erdoğan ile koyu sohbeti dikkat çekti.
Gezi Parkı olayları esnasında provoke eden twitler atıp yolları trafiğe kapatan grupları yönlendirmesiyle ön plana çıkan Sezer'in, dün katıldığı iftarda yaptıklarından pişman olduğunu belirterek Başbakan Erdoğan'dan özür dilediği öğrenildi.
Erdoğan'ın elini öpmek istedi
Kolpaçino film serisindeki oyuncu arkadaşlarıyla iftar masasına gelen Şafak Sezer'in, tokalaşma esnasında Erdoğan'ın elini öpmeye kalkışması dikkatlerden kaçmazken, Emine Erdoğan'ın da dahil olduğu koyu sohbet yaklaşık 5 dakika sürdü.
Barbaros'u trafiğe kapatmıştı
Gezi parkı eylemleri sürecinde aktif rol alan ve Şafak Sezer, 21 Temmuz gecesi meydana gelen olaylarda Barbaros Bulvarı'nda yönlendirdiği grupla yolu trafiğe kapatmış ve sosyal medyada kahraman ilan edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hülya22 Temmuz 2013 21:41

    Madem yedin bi mok Tahareti unutma. Film seti mi sandın Demokratik savaşımı? Be aslan KKıral'ım benim...

  • Elif22 Temmuz 2013 21:37

    Böyle durumlarda(baskıların arttığı) yalancı kahramanlar pesedip utandırırlar insanı. Madem korkacaksın niye bulaşıyorsun yalancı?

  • AYDIN22 Temmuz 2013 20:58

    demokrasi ülkesinde herkes yeşil için eylemini de yapar. gerekirse başbakanıyla yemekte yer, toplantıda yapar, özür de diler, seviyorsa el de öper.. SİZE NE KARDEŞİM. SİZENE. SİZ MERKELE BOYUN BÜKEN ADAMI DESTEKLERKEN BİZ SİZE VATAN HAİNİ DİYORMUYUZ. HERKES HADDİNİ BİLSİN. DEMOKRASI ÜLKESİYİZ. KİMSE KİMSEYE KARIŞMASIN, BASKIDA YAPMASIN. YETER BE. ÜLKEMİZDE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜGÜMÜZÜ DE BIRAKMIYOR .... LER.

  • ŞOK,ŞOK, ŞOK.,22 Temmuz 2013 19:39

    İşte destek veipte oyunlarını seyeretmeye gittiğiniz vede desteklediğiniz bu insanlar ne yazıkki sizleride anında satabilecek durumdalar.bunlar sadece bu ülkenin aşına kim gelirse gelsin onlara yalakalık yapacaklardır.böyle yalakalık yapanlara asla taviz vermeyin vede desteklemeyin.bırakın acından gebersinler.

  • ürgüp22 Temmuz 2013 17:36

    bir arkadaş işsiz kalacağını anlamıştır yazmış. şafak sezer ücretli çalışan değil arkadaş. adam bu hareketiyle senin gibilerin saldırılarına uğrayacak. at gözlüklülerle uğraşmak insanı işten daha çok yoruyor.

  • haldun22 Temmuz 2013 16:55

    tebrikler. helal kardeşim. yeşiline de sahip çıktın, başbakanına da. bunları ayırt etmeyi bilmeyenler utansın.

  • ali22 Temmuz 2013 16:41

    5 dakika delikanlı olamadın şafak

  • ben anadolu22 Temmuz 2013 16:25

    Yazıklar olsun sana.Arkasında duramayacağın hareketi yapma.

  • ben22 Temmuz 2013 16:17

    ee mecbuuurrr. işsiz kalacağını anlamıştır.