E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın başdanışmanı değişti---

Erdoğan'ın başdanışmanı değişti

Erdoğan'ın başdanışmanı değişti
27 Ocak 2016 - 12:06 borsagundem.com

Ordu eski Milletvekili İhsan Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı oldu

AK Parti 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili İhsan Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı oldu.

Kararnamenin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanmasının ardından İhsan Şener, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde göreve başladı.

İHSAN ŞENER KİMDİR?

İhsan Şener 1 Ocak 1965'te Ordu'da doğdu. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamlayan Şener, yüksek lisansını aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Bölümü'nde yaptı. Başbakanlık Devlet Arşivleri Uzmanı, Bakan Danışmanı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda yönetici, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) bölge müdürü, Uzman Denetçi, eğitim Dairesi Başkanı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak görev yaptı. 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili olarak görev yapan Şener, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Türk Grubu Başkanı, Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, AK Parti İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcısı, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi, Meclis Uludere Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Çok iyi düzeyde Arapça ve iyi düzeyde İngilizce bilen Şener, evli ve 3 çocuk babası.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çarkçıbaşı27 Ocak 2016 13:19

    Eskisinin ne kusuru vardı.

  • zavalılık..27 Ocak 2016 13:08

    Mustafa Koç ve Kamer Genç rahmetli oldu, hakkıyla ve layığıyla toprapa verdik.. Peki şu memlekette dil devrimine büyük katkılarda bulunan, Orhan Pamuk canbazının ipliğini pazara çıkan Tahsin Yücel için hangimiz bir el fatiha okumayı akıl ettik? Neder bu Kültür bakanı?

  • ayıp!!!27 Ocak 2016 12:57

    saray değil exper arkadaşım; külliye, külliyeeee! Ne var bunda yani; sadece 900 kişi görev yapıyormuş.. nur içinde yatsın Levent Kırcamız; 'olacak o kadar' diyordu!!!

  • Oran 27 Ocak 2016 12:55

    Cübelli hoca, Sedat Peker falan değilmiydi?

  • can27 Ocak 2016 12:32

    Bence bu danışman Erdoğan danışmadan bir şey yapamaz

  • exper27 Ocak 2016 12:20

    Zaten dünya kadar emekli maaşı alıyorlar, yetmiyor şimdi de saraydan maaş alacak. Vatandaş da asgari ücretle sürünsün dursun.Ama pardon, vatandaşı kim, niye düşünsün...

  • Vatandaş27 Ocak 2016 12:16

    eski vekillerin hepsi saraya başdanışman mı olacak?

  • Baş Mühendis27 Ocak 2016 12:14

    Şöyle Mühendis ve Teknik background u çok olan kimse olamayacak mı Danışman