E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın açıkladığı hastanenin yapımına başlandı---

Erdoğan'ın açıkladığı hastanenin yapımına başlandı

Erdoğan'ın açıkladığı hastanenin yapımına başlandı
07 Nisan 2020 - 11:27 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs salgınıyla mücadele için İstanbul’a iki yeni salgın hastanesi yapılacağını söylemişti. Yapılacak hastanelerden biri olan Sancaktepe’de çalışmalar başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nden video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısının ardından yaptığı açıklamada korona virüs salgınıyla mücadele için İstanbul’a iki yeni salgın hastanesi yapılacağını açıklamıştı. 

Erdoğan, yoğun bir çalışmayla Yeşilköy Atatürk Havalimanı alanında bin yataklı bir hastanenin plan-proje çalışmasının şu anda hızla devam ettiğini, aynı şekilde Sancaktepe’de de yine bin yataklı bir hastane yaptıklarını belirterek, "Bunları süratle, şöyle 45 gün içerisinde bitireceğiz ve buraları da tamamıyla insanımızın, halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuşmuştu.

Sancaktepe’de yapılacak olan salgın hastanesi için çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmaları devam ediyor.

Erdoğan: Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de 2 hastane kurulacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN07 Nisan 2020 17:43

    BU HASTANELER ALEL ACELE 45 GÜNDE YAPILACAK İSE BÜYÜK VİRÜS BULAŞIMINDAN DOLAYI BİNLERCE HASTA OLACAK DEMEKKİ.ŞİMDİDEN TEBBİRLER ALINMAYA ÇALIŞILIYOR.MESALA GÜNEY KORE İYİLEŞİP DENİLİP TABURCU EDİLENLER DEN TEKRAR HASTALANLAR OLMUŞ.VAHİM BİR DURUM.

  • Mucise Reis ;)07 Nisan 2020 12:52

    Askeri hastaneler saldırı ve savaş tehdidi gibi durumlarda, ilgili hastaneleri 1 haftada 2 tane kurabilecek güçte ve imkanda oluyordu. Askeri eğitimler ve tabikatlarla ilgili durumlar alet edebat her yıl test ediliyordu. Sağlık personeli ve gerektiğinde zorunlu olarak askeri kadroya alınacak eğitim ve bilgili personel askeriyeye davet edilebiliyordu. Şuan 45 günde yapılacağı ve kurulunca da içerideki devir daimi göndürecak  personel  vb. vb. organizasyonları ile zaman kaybediyoruz. not: ilgili askeri düzen ve sistem  x parti tarafından kapatıldı. Böylece askeri birim ve bilgi donanımlı personel  koparılmış oldu. Burada görüyoruz ki, bazıları yarar yerine millete ve devlete malesef hatalı kararları ize zarar vermiş oldular. Böyle bir durumda bu yapılan hataların örtpas edilmesi, hataların görmezden gelinmesi olamaz. Umarız yapılan hatalardan vazgeçerler. Eskisi gibi düzeni ve eski askeri yapıyı saplık alanına geri getirirler. n 

  • Bozkurt07 Nisan 2020 17:35

    16500 fetocu ihrac bunun 5000 e yakıno adli soruşturmada neymiş ordudaki bu virusunda temizlenmesi gerekiyormuş Eskiye dönüş yok ordumuz daha kararlı ve kuvvetli olarak daha yeni teknoloji ve akılla ülkemizi savunmaya devam edecek