E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı feda etmeyeceğiz!---

Erdoğan'ı feda etmeyeceğiz!

Erdoğan'ı feda etmeyeceğiz!
17 Mayıs 2015 - 14:10 borsagundem.com

Bakan Taner Yıldız, "Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz’’ dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de konuştu. Yıldız Mursi hakkında verilen idam kararına ilişkin konuşara, ‘’Kendi ülkelerinde idamı yasaklayanlar, Mısır’daki idamla ilgili sessiz kaldılar. Sıfat olarak kullandıkları yüzde 52 oy alan Mursi’yi idam ediyorlar haberi bir atıftır, bir algı operasyonudur. Biz bunlarla alakalı hiçbir tehdide, hiçbir şekilde şantaja boyun eğmeyeceğiz. Ne 11. Cumhurbaşkanımızı ne de 12. Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz’’ dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri Terzi ve Konfeksiyoncular Odası’nın ‘Terzi Köy’ Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Toplantı girişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldız, Mısır eski Cumhurbaşkanı Mursi’ye verilen idam cezasına ilişkin konuştu.

Bakan Yıldız, ‘’Kendi ülkelerinde idamı yasaklayanlar, Mısır’daki idamla ilgili sessiz kaldılar. Sıfat olarak kullandıkları yüzde 52 oy alan Mursi’yi idam ediyorlar haberi bir atıftır, bir algı operasyonudur. Biz bunlarla alakalı hiçbir tehdide, hiçbir şekilde şantaja boyun eğmeyeceğiz. Ne 11. Cumhurbaşkanımızı ne de 12. Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz’’ dedi.

Yıldız’ın konuşmasından satır başları şöyle:

‘’Verilen idam kararı, Mısır’ın hem İslami hem de insani verdiği en büyük sınavlardan birisidir. Mısır sadece bu sınavı kaybetmekle kalmadı. Fok balıklarının alabalıklara ve nesli tükenen fillere hassasiyet gösteren bir kısım insanlık sınıfta kaldı. Kendi ülkelerinde idamı yasaklayanlar, Mısır’daki idamla ilgili sessiz kaldılar.

“Sıfat olarak kullandıkları yüzde 52 oy alan Mursi’yi idam ediyorlar haberi bir atıftır, bir algı operasyonudur. Aynı şekilde her zaman söylüyorum, ‘Hacı Cumhurbaşkanı’ diye rahmetli Turgut Özal’a 9 sütundan manşet yapmışlardı. Biz bunlarla alakalı hiçbir tehdide, hiçbir şekilde şantaja boyun eğmeyeceğiz.

“Ne 11. Cumhurbaşkanımızı ne de 12. Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den seçildi diye feda etmeyeceğiz. Onlar kefenlerini giyerek yola çıktılar. Ama demokrasi adına seçimlerle iş başına gelmiş olan ve halkın oylarıyla işbaşına gelen Cumhurbaşkanlarımızı bu tarz feda ettirmeyeceğiz.

“Bu tür algı operasyonlarıyla uğraşacaklarına Türkiye’nin kalkınmasına, Türkiye’nin gülmesine katkı koymaya çalışsalar daha iyi olur. Sayın Menderes’in vefatıyla alakalı o anki çevirdikleri filmler, bugün teknolojik bir takım yapılarla beraber ancak şekil değiştirmiş bulunuyor. Zihinde bir değişim söz konusu değildir. Biz Mursi’nin idamının müftüden döneceğine inanıyoruz. En azından Mısır’ın kaybettiği insanlık sınavını müftünün iade edeceğine inanıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alevi dinimi18 Mayıs 2015 16:17

    siz kime inanyorsunuz acaba

  • açıksöz18 Mayıs 2015 15:31

    Gereksiz yorum yapan odunlarda yanacak bir gün yazık size

  • vatandaş18 Mayıs 2015 10:00

    mursiye verilen idam cezasının en büyük sebebi başta erdoğan olmak üzere türkiye hükümetidir.tıpkı.kadafi ye verilen ceza gibi.murside normal bir lider iken türkiye tarafından verilen gazla başkalarının gözünde adeta bir terör lideri durumuna getirildi.yazık oldu.

  • Byk17 Mayıs 2015 20:56

    Mursi'nin kazandığı seçimlerde katılım oranı beklenen düzeye ulaşmadı, oy kullananların oranı sadece %51.85'ti.Seçimler 16-17 Haziran 2012 tarihinde yapıldı ve %51.73 oy oranı ile Muhammed Mursi seçimleri kazandı.Bu %27 'ye denk geliyor. Mursinin destekçileri toplumun yaklaşık 1/4.

  • efe17 Mayıs 2015 18:39

    Halkın destegi ile gelen birini idam edenlerin sonu cok fecidir

  • vatandaş17 Mayıs 2015 17:19

    CLA Hangi ihanetten bahsediyorsun

  • *-++/*-+17 Mayıs 2015 17:02

    Mustafa demirci senin arkanda kim duracak.

  • MUSTAFA DEMİRCİ17 Mayıs 2015 16:42

    ARTIK TÜM ZALİMLER BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYEDE İKİNCİ BİR ÖZAL VAKASINI BU HALK BU NAMUSSUZLARA SAYIN CUMHURBAŞKANINI KİMSEYE YEM ETMEYECEKTİR VE ZLİMLER BİLSİN Kİ BU HALK SONUNA KADAR CUMHURBAŞKANININ ARKASINDADIR.

  • doğa17 Mayıs 2015 15:22

    arap ülkelerine niye seslenmiyorsunuz onlar idamı kaldırmadımı yoksa

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM17 Mayıs 2015 15:14

    YARATIĞINIZ VAHŞET SİZİDE YUTACAK..GİRDAPTASINIZ..VE SATACAKASINIZ BİRBİRİNİZİ.. BİRBİRİNİZE GÜVENEMİYORSUNUZ BİLE NE KÖTÜ BİR DURUM..

  • CIA17 Mayıs 2015 14:55

    %52 oy ülkeye ihaneti meşru kılmaz!

  • zırt tokai17 Mayıs 2015 14:38

    Edeceksiniiiiiiz.......... edecek.....merak etmeyin....ne varsa yaşanacak onlar YAŞANACAK.......İki gün aynı gömleği giyen vatandaş...