E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı da vurabilirler!---

Erdoğan'ı da vurabilirler!

Erdoğan'ı da vurabilirler!
10 Ağustos 2013 - 08:27 borsagundem.com

TBMM İdare Amiri CHP Sivas Milletvekili Özdemir, çok ciddi uyarılarda bulundu

TBMM İdare Amiri CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Meclis İçtüzüğü’ne aykırı olmasına rağmen Genel Kurul’a silahla girildiğini söyleyerek, “Gerekli tedbirler alınmazsa Genel Kurul’da silahlı bir çatışma yaşanabilir” dedi. Özdemir, Meclis İdare Amirliği görevine başladıktan sonra TBMM Genel Kurulu çalışmalarındaki tespitlerini Milliyet’e anlattı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in “Meclis’i gazinoya çevirdiler, demokrasi mabedinde küfür olmaz” sözünü anımsatan Özdemir, şöyle konuştu: 
'Liderler de tehlikede’
“Genel Kurul’daki her kavgada yüreğim ağzıma geliyor, belinde silahla girdiğini gördüğüm milletvekillerinden biri çekip birini vuracak diye. Artık Genel Kurul’da küfür aşaması çoktan geride kaldı. Böyle giderse ve önlem alınmazsa Genel Kurul’da veya kulislerde her an silahlı çalışma yaşanabilir.  Genel Kurul’da milletvekilleri artık silahlarıyla dolaşıyor. Milletvekilleri artık kendini kaybetmeye başladı. Kulise kadar kovalamaca yaşanıyor ve milletvekilleri darbediliyor. Ayrıca liderler de silahlı saldırıyla her an karşı karşıya kalma tehlikesinde.”
‘A Takımı’ kurmuşlar
Özdemir, kavgalı oturumları yakından izlediğinde Genel Kurul çalışmalarında hiç kürsüye çıkmayan ama ön sıralarda oturup sürekli laf atan, küfür eden milletvekilleri bulunduğunu belirtirken, “A takımı oluşturmuşlar. Görüşmeler gerginleştiğinde kürsüdeki milletvekiline saldırı için hazır kuvvet gibi duruyorlar” dedi. Özdemir, “Silahla giren, A takımı kuran milletvekilleri kim?” yönündeki ısrarlı sorulara, “İsim vermem. Tedbir alınması gündeme gelirse TBMM Başkanlığı ile bu konuyu paylaşırım” karşılığını verdi.
TBMM İçtüzüğü’nün 165. maddesi Meclis’te silah taşıma usullerini düzenliyor. Maddeye göre Meclis’e silahla girilmesi kesinlikle yasak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu 11 Ağustos 2013 13:49

    evet dunyanın hıc bır yerınde basbakan gıbı korunma ordusu yok cunku dunyanın hıcbır lıderı tayyıp erdogan gıbı ne haksızlıgın karsısında ne mazlumların yanında nede emperyalıstlerın karsısında anlasıldımı

  • ÖMER10 Ağustos 2013 23:16

    MEMLEKET MASONLARIN ROTASINDAN ÇIKIYOR DİYE HER OYUN YAPILIYOR AMA GERİ DÖNÜŞ YOK TÜRKİYE MASON CUMHURİYETİ DEĞİL

  • VATANDAŞ10 Ağustos 2013 22:12

    BU NE KORKU BU NE IZDIRAP

  • Malkoçoğlu10 Ağustos 2013 21:56

    AKP nin icraatları iyiliği veya kötülüğü ayrı bir konu olarak tartışılır, doğaldır. Ama birisi çıksın şunu açıklasın: Eğer silivridekiler kahramansa,Yargı,Yök,TSK,vs.vs.33 yıllık terör mücadelesinin AKP den önceki 20 yılında törörü bu kahramanlar NEDEN YOK EDEMEDİ? Dünyanın 4.ncü Nato nun 2.büyük ordusunun kahramanları sadece bu nedenle GÖREVİ SUİSTİMAL veya GÖREVİ İHMAL her neyse yargılanmalıdır.Ergenekon başka bir konu.

  • Mert Kaan10 Ağustos 2013 20:42

    Ne hikmetse yorumların tamamı ilan edilmiyor,eh normaldır,baştakilerine dokun ma. yani Rce 'nin görüş açısına gerisi laf'ı safsata

  • metin10 Ağustos 2013 19:09

    Yok daha neler chp yapmis gene chpliligini

  • HALİT ER10 Ağustos 2013 17:54

    MAĞDURİYET YARATMAYA ÇALIŞMAYIN....

  • Palavra10 Ağustos 2013 17:48

    Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir başbakanı böyle bir koruma ordusu ile korumuyorlar. Yazık bu Halkın vergilerine, paralarına...Müslümanlıkta müsriflik yoktur.

  • İntikam Duygusu10 Ağustos 2013 17:27

    Bu ülkede Ergenekon safsatasıyla yıllarca PKK ile savaşmış insanlara, çakma, çocukların bile inanmayacağı delillerle Müebbet Cezalar verildiyse bundan sonra ortalık çok kötü karışacaktır. Başbakan ve Gülen Cemaati Orduyu bitirmiştir, komutanlardan intikamını almıştır. Ancak bu burada bitmez. Mutlaka misillemesi kat be kat fazlasıyla gelecekte olacaktır. Verilen cezalar ütopik ve haksız, hukuksuzdur. Başbakan ve Akp hükümeti Pkk ile yaptıkları pazarlıklarla kendilerini Hukuk önünde çok tehlikeli bir sürece atmışlardır...Teröristlerle yapılan görüşmelerin hiç bir yasal dayanağı yoktur. Halkımız kesinlikle bu ihaneti onaylamıyor.

  • vatandaş10 Ağustos 2013 15:25

    Cenap-ı Allah herkeze zamanı geldiğinde eceli ile imanlı bir şekilde ölmeyi nasip etsin.Önemli olan öbür tarafa kul hakkı ile gitmemektir.

  • Karışma belirtileri10 Ağustos 2013 13:21

    Çok fena karışacak ortalık çok fena