E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı BDP karşılayacak---

Erdoğan'ı BDP karşılayacak

Erdoğan'ı BDP karşılayacak
24 Temmuz 2013 - 14:07 borsagundem.com

BDP, Şırnak Havalanı'na eski bakanlardan Şerafettin Elçi adının verilmesine jestle karşılık verecek

BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da yaptığı basın toplantısında BDP'nin Başbakan Erdoğan'ın jestine karşılık Cuma günü havalanının açılışı için Şırnak'a gelecek olan Başbakan'ın karşılanacağını açıkladı.
Demirtaş, ayrıca Öcalan'ın basın toplantısı değil, basın buluşması istediğini hükümetin de bu konuda hassas davranması gerektiğini belirtti.
BDP 20 BİN KİŞİYLE KARŞILAYACAK
Cuma günü havalanının açılışı için Şırnak'a gidecek olan Başbakan Erdoğan'ın karşılanması için BDP 20 bin kişilik davetiye bastırdı. Bütün teşkilat başbakanın karşılma törenine katılacak.
Başbakan'ın gelişi için son hazırlıklar yapılırken, Şerafettin Elçi tabelası asıldıktan sonra Ankara'dan gelen heyet tarafından havalimanı alanı gözden geçirildi. Şırnak Havalimanı'na, BDP'nin desteğiyle Diyarbakır'dan milletvekili seçilen KADEP eski Genel Başkanı Şerafettin Elçi'nin adının verilmesine BDP'den de olumlu karşılandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliosman24 Temmuz 2013 16:57

    Biji akp, verdiğin 200tl harçlığı artır diyede bağracaklarmışmı?

  • vatandaş24 Temmuz 2013 16:41

    Yakışıııırrrr...Ama dikkat etsin uyandırmasın aptalı....

  • SELİM24 Temmuz 2013 14:36

    İBO KUZEY IRAKTAKİ İNŞ.LARI BİTİRSE VE 5000 TLYE TÜRKİYEDEN ELEMAN GÖTÜRECEM DESE HEPİNİZ KOŞA KOŞA GİDER, ADAMLARA UŞAK OLURSUNUZ. ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN KONUŞMAYIN. MİLLET UYANDI. GAZA GELMİYORRRR.

  • SEYİT24 Temmuz 2013 14:32

    DEMİRTAŞ BİR ADIM İSTİYORDU, BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR ADIM YOK. ÇEKİLME HIZLANSIN. BIRAKSINLAR ARTIK SİLAHI, SAVAŞI.

  • ferhat24 Temmuz 2013 14:28

    kesin sesinizi. çanakkkalede dedelerinizi öldürenlerin memleketinde yaşamak ve onlara hizmet vermek dokunmuyorda memlekette barış süreci için atılan adımlarmı batıyor. zamanında yunanlar değilmiydi atalarımızı öldüren niye tatile gidiyor, para kazandırıyorsunuz yada almanlar değilmi ecdadımıza tecavüz eden ama antalya da kızların peşinden koşuyorsunuz.

  • rizeli24 Temmuz 2013 14:24

    güzel bir jest yapmış şimdi kıt akıllılar bunu da kullanarak başbakana saldıracak.

  • BARZANİ'NİDE UNUTMA:)24 Temmuz 2013 14:20

    KALLEŞ BARZANİ'Yİ DE ÇAĞIR, YAKIŞIR SANA...SONUNU AÇILIM SAFSATASIYLA KENDİN GETİRDİN.HALKIMIZ SENİN BU İHANETİNE SANDIKTA ASLA İZİN VERMEYECEK.

  • İŞLERİ BİTTİ24 Temmuz 2013 14:18

    Seni ancak Mehmetçiğe 30 yıldır kurşun sıkan Alçaklar karşılar...Hain Kürtçü Pkk'lılarla yaptığın kirli pazarlıklar senin sonun olacak...Halkımız bunu sana Gezi'de çok iyi gösterdi.

  • İhanet Süreci...24 Temmuz 2013 14:13

    Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Tayyip Erdoğan'ın Hain, Kalleş Pkk'lılarla işbirliği, ihanet süreci devam ediyor. Halkımız Gezi'de gerekli cevabı verdi. Sandıkta da bu ihanetin bedelini çok ağır ödeyecekler...