E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan video mesajı: Makamlar geçici dava daimidir---

Erdoğan'dan video mesajı: Makamlar geçici dava daimidir

Erdoğan'dan video mesajı: Makamlar geçici dava daimidir
15 Kasım 2020 - 22:34 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Makamlar geçici, dava daimdir" dedi.

AK Parti Başakşehir 5. Olağan İlçe Kongresi, Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongreye gönderdiği video mesajında, "AK Parti kongreleri asla sona ermeyecek bir bayrak yarışıdır. Makamlar geçici, dava daimdir" ifadesini kullandı.

Partinin mayasını bizzat milletin attığını, hamurunu bizzat milletin yoğurduğunu ifade eden Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Aziz milletimizin, şanlı tarihimizin, her daim yolumuzu aydınlatan medeniyetimizin içinden doğup gelen AK Parti, sizlerin ve bu toprakların eseridir. AK Parti bu aziz milletin mahşeri vicdanının sesi ve onun ortak değerlerinin bir bütünüdür. Bu bütünlüğü dünyanın her yerinde gönlü bizlerle birlikte olan, zalimlere karşı aklın sesini haykıran Türkiye'ye umutlarını bağlayan mazlumların duaları vardır. Şükürler olsun ki Rabbim 18 yıldan bu yana içerideki ve dışarıdaki tüm engellere, akla hayale gelmedik hile ve oyunlara rağmen, milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip etmiştir.

Bu 18 yılda milletimizin dertleriyle dertlenen sizlerle birlikte eşsiz vatanımızın her bir ilinin, ilçesinin, köyünün sorunlarını çözmek, ülkemizi gerçek anlamda 21. yüzyıla taşımak, zengin, güçlü ve özgün kılabilmek için samimiyetle çalıştık. Milletimizin önündeki tüm engelleri kaldırdık. Vesayet odaklarını, ona hizmet yerine sözde efendilik yapma gayreti içinde olanları bertaraf ettik. IMF kapılarından medet uman, geleceği için hep başkalarından icazet bekleyen kendi kararından aciz bir yönetim anlayışından, kendine ve milletine güvenen, medeniyetinden ilham alan, ruh kökünü kaybetmeden dünyaya açılan yepyeni bir vizyonla hareket ettik."

Bu anlayışla yapılamaz denilenleri yaptıklarını dile getiren Erdoğan, İstanbul Havalimanı, Avrasya Tüneli, Osman Gazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Otoyolu, Çanakkale Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, şehir hastaneleri, yüksek hızlı tren, Marmaray, Türk Akımı, Milli Uydu, yerli otomobil gibi büyük projeleri hayalden gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

Erdoğan: Kuzey Kıbrıs'taki kardeşlerimizin yardımına koştuk

 

Erdoğan: Maraş asıl sahiplerine kavuştu

 

Fuat Oktay KKTC'nin kuruluş yıldönümünü kutladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.