E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Togo'da FETÖ ile mücadele mesajı---

Erdoğan'dan Togo'da FETÖ ile mücadele mesajı

Erdoğan'dan Togo'da FETÖ ile mücadele mesajı
19 Ekim 2021 - 18:53 borsagundem.com

Erdoğan, Afrika ülkesi Togo ile Türkiye arasındaki ilişkilerin giderek daha da geliştiğini söyledi. FETÖ ile mücadeleye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Togo'nun FETÖ ile mücadelemiz bağlamında verdiği destek takdire şayandır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretleri kapsamında geldiği Togo'da açıklamalarda bulundu.

Togo Cumhurbaşkanı Gnassingbe ile heyetler arası toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Togo ile ilişkilerimiz giderek gelişiyor" dedi.

Erdoğan, koronavirüsle mücadele için Togo, Burkina Faso ve Liberya'ya aşı bağışında bulunacaklarını aktararak, "Togo, Burkina Faso ve Liberya'ya hem Türkiye hem de Türk Konseyi olarak önümüzdeki dönemde aşı bağışında bulunacağız" diye konuştu.

Erdoğan, Togo ile Türkiye arasında savunma sanayii arasında işbirliğinin olabileceğinin sinyalini vererek, "Terörün bu bölgeye sızmaması için askeri güvenlik iş birliği adımlarını atabiliriz. Her zaman bu konuda da Togo'nun yanında yer almaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Acemoğlu: Büyümenin kalitesinden Türkiye'nin problemi daha iyi görülebiliyor

Rekabet Kurulu'ndan sahibinden.com'a soruşturma

Güçlü bilanço açıklaması beklenen şirketler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :