E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan’dan Today's Zaman muhabirine tavsiye---

Erdoğan’dan Today's Zaman muhabirine tavsiye

Erdoğan’dan Today's Zaman muhabirine tavsiye
04 Nisan 2014 - 09:44 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan seyahati öncesi yerel seçim ve gündemi değerlendirdi

Yerel seçimlerin ardından ilk kez basına konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Today's Zaman Gazetesi yazarına karşı tepki gösterdi.

Today’s Zaman Gazetesi muhabirinin Avrupa Birliği’nden sorumlu eski Bakanı Egemen Bağış hakkındaki sorusu Başbakan Erdoğan’ı kızdırdı.
Egemen Bağış hakkında iddia edilen ses kaydına ilişkin olarak Erdoğan, Egemen Bağış’ın böyle bir şey yapmadığını, Egemen Bağış’a inandıklarını söyledi.

Cuma namazı kılmadığı dedikodularını da cevaplayan Başbakan Erdoğan, namazları herkesten çok daha iyi bildiğini açıkladı.

Soruları cevaplamasının ardından Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın kulağına “Bu muhabir hangi kurumdan” sorusunu sordu. Yıldız ise Erdoğan’a “Today’s Zaman Gazetesi” muhabiri cevabını verdi.

Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, Today’s Zaman muhabirinine o kurumda fazla durmamasını, yer değiştirmesi tavsiyesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TOLGA04 Nisan 2014 13:49

    SORUYU VE CEVABI ANLADIK TA BİR İNSANA İŞİNİ BIRAK DEMEK BİR ÜLKENİN BAŞBAKANINA YAKIŞIR MI .O İŞİ O BAYANA SEN Mİ BULDUN KARDEŞİM.SEN KİMSİN?

  • secmen04 Nisan 2014 12:56

    millet CHP,ye neden oy vermiyor acaba .

  • AYCAN04 Nisan 2014 11:27

    ANKARADA 30 BİN ADET OY PUSULASINI MUHTAR ZARFINA KOYDURUP BİZ BUNLARI SAYDIRIRIZ DİYENLER SANDIKTA OY KULLANAN İŞİ SAYISINI HESAP EDEMEYECEK KADAR CAHİLLER 380 OY KULLANILACAK 780 ÇIKIYOR

  • CAN04 Nisan 2014 11:24

    DİK DURMAYAN BİRİNE SÜREKLİ DİK DUR EĞİLME DENİLİYOR AMA KULAK ASAN KİM

  • ALİ04 Nisan 2014 11:23

    EGEMENİN TELEFONDA KONUŞTUĞU KİŞİ BU TAPEYİ KABUL EDİP ÖZÜR DİLEDİ BUNA NE DİYORSUNUZ SORUSU GELMEMİŞ

  • Şaban04 Nisan 2014 10:59

    Bu çağrı milliyet ve hürriyet yazarları için de gerekli. Onlar da sabah akşam bir yere geçmeliler.

  • mehmet04 Nisan 2014 10:57

    sınav sorularınıçalan cemaat+chp+mhp=iktidar olamayacaktır!sınavsoruların çaldı bunlar,devletin kademeleri bu cemaatin adamlarıyla dolu!bizim çocuklar boşuna çalışıyor!cemaatçi olsak çoktan çocoklarımız biryerlere yerleşmişti yazıklar olsu cemaat yağcılarına!

  • MİLLET04 Nisan 2014 10:46

    SAYIN HALK SİZ TC BAŞBAKANINA HADDİNİ BİL TAYYİB DERKEN HADDİNİZİ AŞMIYORMUSUNUZ BU NE KİN BU NE ÖFKE

  • VATANDAŞ04 Nisan 2014 10:41

    kindar seçmenden, kindar başbakan....

  • HALK04 Nisan 2014 10:37

    ulan herseye sen mi kara vereceksin ne zannediyosun kendini.işin gücün yok TV lere cıkan kişilere sen karısyosun.Haddini bil yerini kadınların kurtajına sen karar veriyosun kimin nerde çalışacagına sen karar veriyosun istanbula sen karar veriyosun merkez bankasının kararına sen karısıyosun HADDİNİ BİL TAYYİP HADDİNİ

  • adalardan04 Nisan 2014 10:26

    DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE SAYIN BAŞBAKANIM HAKEM OLAN MİLLET EN GÜZEL CEVABI SEÇİMDE VERDİ MEVLAM DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ KORUSUN

  • YORUMCU04 Nisan 2014 10:21

    oldu olacak bundan böyle gazeteciler başbakanlık kararnamesi ile atansın...

  • aa04 Nisan 2014 10:09

    hala mı yaaaa :)

  • iyi söylemiş!04 Nisan 2014 10:01

    sonuna kadar katılıyorum kendi hocalarına bir sorsunlar koskoca bir din alimi neden hacca gitmez, peygamber en büyük misyonu son dini yaymayı vazife olarak Allahtan almışken evleniyor da sen misyonuma engel teşkil eder diye (kendi kitabında yazıyor) neden evlenmiyorsun sen peygamberden daha mı üstünsün!? yada hocasına sorsun bakalım papanın misyonu neymiş onun parçası olmak demek ne demekmiş.. sonra o muhabir hocasına sorsun bakalım hristiyan da yahudi de hepimiz cennete gideceğiz iman konusunda ittifakımız var ne demekmiş peygamber insanları son dine davet ederken tahrif edilmiş kitaplara sahip diğer dinleri de hangi hakla cennete sokacakmış! kendileri keçi her tarafı açık koyunun zıpladığında altından gördüğü totosuna laf atıyorlar! Ak parti dini bir cemaat değildir bir kere sizin kendiniz için iddia ettiğiniz gibi.. Aynı soruyu gidin chp li önder sav beye sorun.. Ama sormazsınız çünkü chp de çıkarlarınız var MÜFTERİLER SİZİ! (admin hocanızdan izin alacaksanız zor yayınlarsınız bu yazıyı)