E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan tansiyonu yükselten sözler---

Erdoğan'dan tansiyonu yükselten sözler

Erdoğan'dan tansiyonu yükselten sözler
22 Aralık 2013 - 19:01 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, isim vermeden cemaati eleştirdi, Halkbank soruşturmasının ABD'de planlandığını iddia etti...

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pakistan’a hareketinden önce Trabzon Havalimanı’nda halka seslendi.
 
İşte Erdoğan’ın yaptığı açıklamadan satır başları:
 
Artık ahlak sınırlarını aşmış tipler türedi bu ülkede. Bu çeteler bu tür örgütler nasıl mafyayı çökerttiysek bu çeteleri de çökertmiştik ama bunların şekli farklı. Şimdi bunlara geldi sıra, bunları da çökerteceğiz. Artık nereden gelirse gelsin, rengi ne olursa olsun asla bu konularda taviz yok. Asla. Şunu herkesin bilmesi gerekir, anayasanın çizdiği sınırlar içerisinde yasama nasıl görevini yapıyorsa, yürütme de yargı da öyle yapacak.
 
Yalnız bir erk bir kuvvet görevini yerine getirirken bir diğeri onun üzerinde baskı oluşturma gayreti içine girmesin. Girdiği takdirde yasamadaki gücümü de kullanırız, yürütmedeki gücümüzü de kullanırız. Bunu sadece hakkın ve halkın talebi için kullanırız.
Şunu iyi bilmemiz lazım. Bakınız biz 11 yıllık mücadelemizde sadece bir tercih ortaya koyduk. Neydi o? Milletin iradesine saygı dedik. saygı yolunda da yeni seçimde sizler bize hep destek oldunuz. Sürekli bize verdiğiniz destekle yüzde 34’le başlayan süreci yüzde 50’ye tırmandırdınız. Ama demek ki bunlar yüzde 50’nin dilinden de anlamıyor.
 
Biz geçmişteki CHP’ye de MHP’ye de benzemeyiz. MHP konuşuyor. Sen ne konuşuyorsun bir defa yahu? Beş sene iktidar verdi, bırakıp kaçtın. Niye? Yönetecek mecalleri kalmadı.
 
NİSAN'DA ABD'DE HALKBANK'A OPERASYON PLANI YAPILDI
 
Şimdi bu Halkbankası’nı yıkmaya çalışıyorlar. Bu oyunun içerisinde yargı da var yürütme de var. Biz buna evet diyebilir miyiz? Eğer bireysel cezalar varsa bunu yaparsınız. Ama Halk Bankamızı yıkmak için böyle bir yola başvurmak hiç kimsenin haddine değildir. Bunları bu vatanı sevdiklerine ben inanmıyorum. Çünkü Nisan 2013’te ABD’de Halk Bankası’na yönelik bir operasyonun planları yapıldı. Hatta hatta bunu kongreye getirmek istediler. Halk Bankası’nın uluslararası piyasalardaki çalışmalarına ket vurmak istediler. Bunu engelleyince bundan rahatsız oldular.  Halk Bankamızı da yedirmeyeceğiz.
 

BİZ LANET İÇİN DUA ETMEYİZ
 
Biz müslümana lanetle emrolunmuş bir toplum değiliz.  Biz Müslümanın hidayetinin artması için dua ederiz. Laneti için değil. lanet Müslümanlar arasında öyle beraber bir tezgahtır ki bumerang gibi döner onu yapana döner. Bu bakımdan çok hassas olmamız lazım. Çok dikkatli olmamız lazım. Biz ne dediğimizi çok iyi önce tezekkür etmemiz lazım, ondan sonra konuşmamız lazım.
 
Yani bin düşünüp bir konuşmak var ya öyle yapmamız lazım. Bu makamlar gelip geçicidir. Yarın anıldığımızda hayırla yad edilmek çok önemli. Ama bu milletin bölünmesi var ya, bu çok tehlikeli. Buna vesile olanlar iflah etmez. Onun için çok düşünmeleri lazım. Demin söyledim ya kardeş olacağız.
 
BU NASIL KARDEŞLİK
 
Birileri havaalanlarının çıkışlarına billboardlara yazmışlar, kardeş olacağız bir tarafa geziciyi bir tarafa polisi koymuşlar. Bu nasıl kardeşlik ki, öbür taraftan kardeşini lanetleyeceksin.
 
SABREDECEĞİZ
 
Bu nasıl bir iş? Yani sizin kardeşliğiniz, elinde molotofla dolaşanlara karşı mı? Esnafımın camını çerçevesini indirenlere karşı mı? Polisimize karşı her türlü şeyi yapan, aracını yakıp yıkanlara karşı mı? Biz sabredeceğiz ancak devletin içindeki çeteleşmeye müsaade etmeyeceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KÜÇÜK YATIRIMCI23 Aralık 2013 00:12

    AYNI SÖYLEMLERİ VE İCRAATLARI İNŞALLAH KÜÇÜK YATIRIMCIYI YILLARDIR SOYANLARA YAPARSINIZ BİRGÜN! DELİL İSTERSENİZ BEN DAHİL MİLYONLARCASI HAZIR! SİZLERİ SEVİYORUZ! İNŞALLAH BİZ KÜÇÜK YATIRIMCILARI SOYANLAR DA DIŞ GÜÇLERLE DEĞİLDİR!

  • İÇİÇE VE DUA22 Aralık 2013 23:56

    KOMŞULARIM EDEBİYLE TENCERE TAVA TIKLADILAR AMA BORSADA KÜÇÜK YATIRIMCIYA TIKLAYAN İŞADAMLARI GİBİ OLMADILAR..NİYETLERİ TEMİZDİ BİLİYORUM ÇÜNKÜ YILLARDIR KOMŞUYUZ...ÜSTELİK HİÇ ŞİKAYET ETME GEREĞİ DE DUYMADIM SADECE DUA ETTİM ONLARA DOĞRU YOLU BULMALARI İÇİN. ŞİMDİ İSE AYNI DUAYI SİZLERE EDİYORUM UMARIM SUÇ DEĞİLDİR DUA ETMEK!

  • HERKES KARDES22 Aralık 2013 23:50

    GEZİCİ DE POLİS TE KARDEŞ SAYIN BAŞBAKANIMIZ! HERKES AYNI DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL; HERKES MAKARNAYLA MUTLU OLMAK ZORUNDA HİÇ DEĞİL... SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ AMA GERÇEKTEN İNANAMIYORUZ ARTIK SÖYLEMLERİNİZE?

  • NOSTALJİ22 Aralık 2013 23:44

    GARİBANA OLAN SEVGİSİYLE VE KUCAK AÇISIYLA; ALİMLERE OLAN SAYGISIYLA; HAKSIZLIĞA KARŞI OLAM MÜCADALESİYLE GÖNLÜMÜZÜ KAZANAN SN BAŞBAKAN DAN ESER KALMADI! ÖZLÜYORUZ! YOLSUZLUK HAKSIZLIK ARTIK BORSADA, TAPUDA,İMARDA HAYATIN HER YERİNDE... GÜCÜ OLMAYAN MAALESEF SOYULAN BEDEL OLMAYAN KONUMUNDA...SİZE İNANIYORUZ SN BAŞBAKAN VE ARTIK MİLAT İSTİYORUZ YOLSUZLUĞA GERÇEKTEN HAYIR DİYELİM TÜM TOPLUM OLARAK!ALLAH DOĞRUDAN AYIRMASIN KİMSEYİ!

  • ALİ22 Aralık 2013 23:37

    Ulen solcular düne kadar Yakee dışarı derdiniz şimdi Yankee operasyon yapıyor siz şakşakçılık yapıyorsunuz?Nerde benim "Yakeee Go Home" diyen 80 öncesi kardeşlerim....

  • MAKARNA SEVER22 Aralık 2013 23:21

    EKMEK BULAMIYORSANIZ PASTA YİYİNİZ! GÜN GEÇTİKÇE SAYILI AİLE ZENGİNLEŞİRKEN İNSANIMIZ MAKARNAYA MUHTAÇ HALE GELDİ.. MAKARNA SEVERLER O KADAR MUHTAÇ Kİ MAKARNAYA ARTIK ALİMLERE SÖVME YÜRÜYÜŞLERİNE KALKIŞIYORLAR...HINCAL IN YILLAR ÖNCEKİ FIKRASI GELDİ AKLIMA!Adam, yıllarca ülkesinden uzak kaldıktan sonra nihayet yurda dönmüştür. Havaalanından bindiği taksiyle şehre doğru giderken, şoföre sigara almak için tütüncüde durmasını söyler. "Tütüncüde ne yapacaksınız beyim?" diye sorar taksi şoförü. “Sigara alacaktım...“ “Sigaraları artık camilerde satıyorlar beyim...“ “Camide mi? Yahu cami Allah'ın evidir, oraya ibadet etmeye gidilmez mi?“ “Hayır beyim, ibadet için artık üniversiteye gidiliyor...“ “Allah Allah! Peki, o zaman eğitim nerede yapılıyor?“ “Eğitim hapiste yapılıyor beyim...“ “Hapiste hırsızlar yok mu?“ “Hırsızlar artık iktidarda beyim…“ BAŞBAKANIMIZDAN DİK DURUŞ BEKLİYORUZ VE HIRSIZLARA HAYIR RESTİ ÇEKMESİNİ UMUYORUZ ARTIK!

  • ismail 22 Aralık 2013 23:09

    beni botaşdan zorla emekli ettiler budamı dış güçlerin işimi lütfen sevildigingibi durun sn başbakan

  • xxx22 Aralık 2013 22:55

    günlerdir hukuk ve yasalar çiğneyerek sanıkları mahkum bile ettiniz,ülkeyi Amerika-israilin önüne atmaya,çiğnetmeye çalışıyorsunuz da milletin tansiyonu yükselmiyorda kumpası açıklayan başbakan mı tanysiyon yükseltiyor,hadi oradan.

  • vatandaş22 Aralık 2013 22:52

    at izi it izine karıştı

  • islam22 Aralık 2013 21:00

    Hadi komplo anladık diyelim ayakkabı kutusunda ne arıyor para?

  • Men Dakka Dukka22 Aralık 2013 20:45

    OBAMA'YLA DAHA DÜNE KADAR CAN CİĞER KUZU SARMASIYDIN? ŞİMDİ ABD KÖTÜ OLDU...SENİN SAMİMİYETİNE 76 MİLYON GÜVENİR Mİ? GÜVENMEZ. TAKİYYECİĞİ BIRAK ARTIK HALK YEMİYOR.HIRSIZLARI,RÜŞVET ALANLARI SAĞINA SOLUNA BAK, BAK Kİ GÖRESİN...

  • rte22 Aralık 2013 20:28

    Halkbank'ın borsada işlem gören hisselerinin yüzde seksen yedi buçuğu yabancıların elinde. o zaman birileri yabancıların elinden bu hisseleri almak için mi uğraşıyor.

  • yarabbi kul hakkı yiyenleri as.22 Aralık 2013 20:26

    Vllahi billahi YV yonladaki haberleri seyrettiğimde o ayakabı kutularını görünce ve bunun üzerine başbakanda kurmaylarını korumaya çalıştığını gördüğümde TANSİYONUM bir anda gökümüm üstüne çıkıyor.yaptığın suçlar oırtaya çıkmasın diye bukadar olayların üzerine gidiyorsun yoksa bir açığınmı var.İSVİÇRE BANKALARI inşallah senin yatırdığın paraların hesaplarınıda yakında bu ülkeye gönderir senin ne olduğunda ortaya çıkar.

  • tekin22 Aralık 2013 20:09

    gram utanma yok hırsız bakanlarına tek laf yok işi gücü etrafa iftira tehdit.halk seçimi bekliyor başbakan sona geldin artık.

  • özgur22 Aralık 2013 19:52

    diyelim ki akp de bazı ları yolsuzluk yaptı bunun hesabını sormak sana mı kaldı bu ülkede millet var hesabını o sorar yargı sorar sanane be adam sen bu ülkenin sahibi misin ülkeyi çok seven biri olsaydın müslümanlara kan kusturan bir ülkede olmazdın.........

  • q722 Aralık 2013 19:50

    Bi de kardeş diyo ...

  • cevval22 Aralık 2013 19:11

    hem hırsız hem yüzsüz