E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan sert terör olayları açıklaması---

Erdoğan'dan sert terör olayları açıklaması

Erdoğan'dan sert terör olayları açıklaması
04 Ekim 2015 - 17:57 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan , Milyonlarlaca nefes teröre karşı tek ses mitinginde konuştu. Erdoğan'ın hedefinde PKK'nın eylemleri vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan , Fransa'nın Strasbourg kentinde "Milyonlarlaca nefes teröre karşı tek ses" mitinginde son dakika açıklamalar yaptı.

Geçmiş dönemlerden farklı olarak sadece teröristle değil teröre karşıda sert bir mücadele verildiğini belirten Erdoğan, konuşmasında, "Terörü ortadan kaldırdığımız zaman terörist sorununu da kendiliğinden çözmüş olacağız. Yine altını çizerek söylüyorum. Biz terörle mücadele ediyoruz. Bölgede yaşayan kardeşlerimizle değil. İyi bilinmesi lazım. Bizim sorunumuz benim Kürt kardeşlerimizle değil, bizim sorunumuz terörledir, teröristledir. Terör örgütü de sırtını ona yaslayan parti de kesinlikle Kürt temsilcisi değildir." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Asıl büyük tehlike, terör örgütünün eylemleri değildir. Onların üstesinden geliyoruz, gelmeye de devam ediyoruz, edeceğiz de. Milletimizin huzurunu, birliğini tesis edinceye kadar devam. Asıl tehlike, milletimizin birliğinin, beraberliğinin, bin yıllık kardeşlik hukukumuzun zarar görmesidir.

"ÜÇ, BEŞ ÇAPULCUYA ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Vatanımızın üzerinde kimse bir operasyona giremez. Girdiği zaman, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bulur, tüm güvenlik güçleriyle bulur, milletimizle bulur. Nasıl şu anda buluyorsa, öyle bulur. Biz bu ülkeyi çapulculardan teslim almadık. Onun için de üç, beş çapulcuya asla teslim etmeyeceğiz. Devletimize, milletimize sıkılan kurşunlar birliğimizi, beraberliğimizi hedef alıyor. Biz bu oyunu bozacağız.

"SÜREKLİ TÜRKİYE'DEN KAÇIYORLAR"

Bu paralel devletle PKK beraber iş tutuyor. Onlar da sürekli Türkiye'den kaçıyorlar. Niye kaçıyorsunuz?
Açık söylüyorum, birliğimize, bayrağımızın onuruna, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına kast eden herkes bizim can düşmanımızdır. Birliğimizi muhafaza edemezsek, geleceğimizi karartırız. Bayrağımızın onuruna helal getirirsek, şehitlerimize mahcup oluruz. Vatanımızın bütünlüğünden taviz verirsek, Anadolu'da, Trakya'da barınamayız. Devletimizi kaybedersek diğer her şeyimizi de kaybederiz. Biz millet olarak Anadolu'da çok şeyleri yaşadık biliyoruz."

"OYNANAN OYUNLARI MAALESEF BİTİREMEDİK"

Kurtuluş savaşımızı verdik, cumhuriyetimizi kurduk. Bu uğurda her türlü fedakarlığı yaptık. Ama üzerimizde oynanan oyunları maalesef bitiremedik. Biz, vazgeçtiklerimizin üzüntüsünü hep içimize attık ama sahip olduklarımızdan kalanlara gözlerini dikenler emellerinden hiç vazgeçmediler. Bizim kimsenin toprağında, malında, mülkünde, zenginliğinde gözümüz yok. Kimsenin de bizim üzerimizde hesap yapmasına tahammülümüz yok.

"KARAKTERLERİ BUDUR"

Terör örgütleri akrep gibidir. Eninde sonunda kendilerini taşıyanları, destekleyenleri, kullananları da sokarlar. Çünkü karakterleri budur. Gelin bu insanlık düşmanı örgüte karşı hep birlikte mücadele edelim. Teröre karşı sesimizi hep birlikte yükseltelim. İnanın bana o zaman sadece çok daha güvenli bir Türkiye'ye değil aynı zamanda çok daha güvenli bir Avrupa'ya, çok daha güvenli bir dünyaya kavuşacağız.

"TERÖRÜ SANDIKTA BİTİRECEKSİNİZ"

Türkiye'nin istikrar ve güven ortamına ihtiyacının olduğu bir dönemde yapılacak olan 1 Kasım seçimlerinde ülkemizdeki vatandaşlarımızla birlikte sizlere çok önemli görevler düşüyor. Terörü sandıkta siz bitireceksiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seçmen04 Ekim 2015 19:54

    CB, terörün sandıkta nasıl bitirileceği konusunda açıklama yapmayı unutmuş nedense:)

  • mali04 Ekim 2015 19:25

    Avrupa'da yaşayan Türklere çifte vatandaş olma, eğitimden faydalanma, yönetime katılma, kültürlerini yaşatma gibi konularda hedef gösterdi.Bence can alıcı nokta Avrupa'da 5 milyon Türk vatandaşının kendini Avrupalı görmesi ve aynı zamanda vatanına da sahip çıkması teması.