E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı---

Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı

Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı
08 Haziran 2019 - 15:28 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit olan Uzman Onbaşı Fatih Öz ile Gaziantep'te şehit düşen polis memuru Ekrem Kurtoğlu'nun ailelerine başsağlığı diledi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'de askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen Uzman Onbaşı Fatih Öz ve Gaziantep'te kavgaya müdahale sırasında şehit olan polis memuru Ekrem Kurtoğlu'nun ailelerine birer başsağlığı telgrafı gönderdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatan08 Haziran 2019 19:09

    Polisin işi çok zor. Teröristle uğraş, suçluyla uğraş, kanun had bilmez vatandaşla uğraş. Ayak takımı kavga ederken olan müdahale eden polise oluyor. Ayırmasa bir türlü ayırsa bir türlü. Suçlular kolay tahliye oluyor. Suç makinesi haline gelenleri farklı yollarla toplumdan tamamen ayırmak, doğal seleksiyon yapmak lazım. Cezai yatırımlar artmalı, kolay tahliye azalmalı. Biraz daha hapishane ve suçu adet haline getirmis kötüler için daha ağır sartlar lazım

  • Kerim08 Haziran 2019 21:41

    Ayrica sucluluarin verdigi zararlar yiyip ictikleri de odettirilmeli.tas ocaginda kanalizasyon temizlik islerinde calistirilmali....