E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan paralel yapı talimatı---

Erdoğan'dan paralel yapı talimatı

Erdoğan'dan paralel yapı talimatı
26 Ocak 2016 - 20:42 borsagundem.com

Kaymakamlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralel Yapıyla mücadeleyle ilgili DDK'ya talimat verdiğini söyledi.

"Paralel yapıyla mücadele çalışmaları gerek Milli Güvenlik Kurulumuz gerekse Devlet Denetleme Kurulumu z(DDK) aracılığıyla yakından takip edilmektedir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ
"Şu anda bana bağlı olarak çalışan Devlet Denetleme Kurulu'nun en öncelikli görevi budur. 'Her kurumumuzu denetleyeceksin, her kurumda bu tür kim varsa tespit edip hemen yargıda bunlar için süreci başlatacaksınız' diye talimatımı verdim. Altını çizerek söylüyorum, bu konu tamamen bir devlet meselesi, devletin güvenliği meselesidir. Bu konuda her hangi bir ihmali, yanlışı olan kim olursa olsun mutlaka hak ettiği cezayı görecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ne kadar sürecek27 Ocak 2016 01:29

    Kabak tadı verdi bu iş. Daha ne kadar sürecek?

  • KARTAL26 Ocak 2016 23:38

    ULENN ÜLKEYİ BÖLSELER PARSELLESELER HERBİRİNE 100 METRE KARE YER DÜŞMEZ ŞEREFSİZM

  • KARTALAĞABEYLİ26 Ocak 2016 21:21

    bu ülkenin başbakanı yada cumhurbaşkanı olabilirsin ama kesinlikle birlik beraberlik akabinde bu ülkenin bölünmezliği baz alındığında kimseye hiçbir söz veremezsin yada ortaklık kuramazsın...bu ülke bölünmezdir.osmanlının mirasıdır..kimlere dersen kanı bozuk olmayan vatan severlere

  • KARTALAĞABEYLİ26 Ocak 2016 21:19

    senin başkanlık sistemin baz alındığında, altında yatan gerceklik pkk ya verdiğin diyarbakır ortadoğonun başkenti olacak sözümüydü.bence evet...

  • KARTALAĞABEYLİ26 Ocak 2016 21:16

    bu ülkede ekonomi ve matematik bilgisine sahip değilsen istediğin kadar universite bitir çahilsin..eehh tabiyki genel kültür ve ahlak akabinde vatan sevgiside şart..

  • KARTALAĞABEYLİ26 Ocak 2016 21:14

    sizlerin yolsuzluk ve parasal politikalara dayalı bilgi ve tecrübeniz harika ama matematik bilginiz sıfır...

  • -1..1..3..5..8..13.....1..3..2..5=7+1=8+5=1326 Ocak 2016 21:11

    ee bir ülkede 13 yıl ekonomi ve siyaset baz alındığında bu sömürülere ve planlara tüm siyasi partiler ortak olmuş ise .parasal politikaların sömür denklemi baz alındığında 13 yıl sonra paralel yapıda çıkması nomal olsa gerek.gerçi ülkenin birlik ve beraberliği akabinde bölünmezliği baz alındığında paralel yapı kim ve kimlerdir belli olmasada olumlu olmuşdur.siyasetin şirkefliği ve sömürü politikaları yapılaşması deşifre olmuşdur