E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Özdağ'a 'geçmiş olsun' telefonu---

Erdoğan'dan Özdağ'a 'geçmiş olsun' telefonu

Erdoğan'dan Özdağ'a 'geçmiş olsun' telefonu
18 Ocak 2021 - 10:38 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evinin önünde silahlı sopalı grubun saldırısına uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı telefonla arayarak geçmiş olsun diledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Hürriyet’e, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini olayın yaşandığı akşam tedavi gördüğü hastaneden telefonla aradığını belirtti.

OLAYI ANLATTI

Özdağ açıklamalarında şunları söyledi:

“Neler oluyor, ne yapıyorsunuz Selçuk Bey’ dedi. Ben de olayı kendisine anlattım. Devlet Bahçeli bir şeyler söylemişti, ben de ‘üslubu dairesinde cevaplar verdim’ dedim. Sonra evimin önünde ikisi silahlı, ikisi sopalı dört kişinin saldırısına uğradığımı anlattım. Birinin şoförüme silah çektiğini, bir diğerinin elindeki sopayla arkamdan ayaklarıma vurup beni düşürmeye çalıştığını, sonra uzun süre dövüştüğümüzü, şoförüm silah çekince de kaçtıklarını söyledim. Bana, silahı kimin kullandığını sordu, ben de şoförümün arabamdaki ruhsatlı silahımı kullandığını anlattım. Geçmiş olsun dediler. Ben de duyarlılıkları için kendilerine teşekkür ettim.”

BAHÇELİ'Yİ HOŞGÖRÜLÜ BİLİRDİM

MHP'den hiçbir yetkili tarafından aranmadığını belirten Özdağ, şöyle devam etti:

“Olaydan sonra bütün partilerden hem ziyaretçilerim oldu, hem de geçmiş olsun telefonları aldım. MHP’den ise aranmadığım gibi olaya ilişkin bir açıklama da duymadım. Ben Sayın Bahçeli’yi hoşgörülü bilirdim. Geçmişten de hukukumuz var. İnsan bir aramaz mı? En azından, kendileriyle bir alakası yoksa ‘Bunun bizimle bir alakası yok’ ya da ‘Bizden yapılmışsa gerekeni yapacağız’ denmesi gerekmez mi? Bu olay demokrasiye, milli iradeye, siyaset kurumuna yapılan bir saldırıdır. Bunu herkesin kınaması gerekmez mi? Kaldı ki ben kendisine hakaret etmedim. Eleştiri bile değildi, sadece bir soru sordum. Ben geçmişte yıllarca ülkü ocaklarında görev yaptım, 7 yıl cezaevinde yattım, karşılığı bu mu olmalıydı?”

Yatırımcılar uyarı sinyallerini görmezden geliyor

 

JPMorgan, Bitcoin'de kritik seviyeye dikkat çekti

 

Net UYP yaklaşık 386 milyar dolar açık verdi

 

Global Yatırım ve İş Finansal Kiralama sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.