E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan önemli sondaj açıklamaları---

Erdoğan'dan önemli sondaj açıklamaları

Erdoğan'dan önemli sondaj açıklamaları
24 Temmuz 2019 - 11:46 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Örtülü veya açık hiçbir yaptırım tehdidi Türkiye’yi haklı davasından vazgeçiremeyecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Doğu Akdeniz’de ve Suriye’nin kuzeyinde attığı adımların Türkiye'nin ve KKTC'nin hak, hukuk ve menfaatlerini koruma hususundaki hassasiyetlerini açıkça ortaya koyduğunu belirterek, "Örtülü veya açık hiçbir yaptırım tehdidi Türkiye’yi haklı davasından vazgeçiremeyecektir." dedi.

Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması’nın imzalanmasının 96. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şunları söyledi: “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş senedi olan Lozan Barış Antlaşması’nın imzalanmasının 96’ncı yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl aynı zamanda istiklal mücadelemizin başlangıcının 100’üncü yıl dönümüdür.

Dünyanın en güçlü ordularına karşı verdiğimiz Milli Mücadele, ülkemizin bağımsızlık belgesi olan Lozan Antlaşmasıyla taçlanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, bir asır önce olduğu gibi bugün de bağımsızlığına, bekasına, vatandaşlarının huzur ve güvenliğine yönelik her türlü tehdidi bertaraf edecek güce ve kararlılığa sahiptir.

Son dönemde Doğu Akdeniz’de ve Suriye’nin kuzeyinde attığımız adımlar, Milletimizin ve Kıbrıs Türklerinin hak, hukuk ve menfaatlerini koruma hususundaki hassasiyetimizi açıkça ortaya koymuştur. Örtülü veya açık hiçbir yaptırım tehdidi Türkiye’yi haklı davasından vazgeçiremeyecektir. Bu düşüncelerle Lozan Barış Antlaşması’nın 96’ıncı yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimizi saygı ve minnetle yâd ediyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan25 Temmuz 2019 08:50

    izmirli egemen kardeşim nede güzel özetledin tebrik ederim milleti kendi topraklarından zorbalıkla çıkarıyorlar gelip burda saçmalıyor sen önce filistinlileri rahat bırak gölge etme başka ihsan istemez

  • Anlamadım24 Temmuz 2019 13:32

    Lozanda güncelleme vs denmişti. Adalar gitmişti şimdi kutluyoruz. Anlamadım birşey

  • Okie Dokie24 Temmuz 2019 13:13

    Bir israilli yatırımcı olarak İstanbul'daki Suriyeli kardeşlerimden çok memnunduk. Gitmemelerini istiyoruz. Hatta daha fazla Suriyeli kardeşim İstanbul'a getirilmeli.

  • izmirli egemen24 Temmuz 2019 13:47

    Al memleketine israile götür

  • Hadi len24 Temmuz 2019 13:38

    Hasstir oradan

  • Ali24 Temmuz 2019 12:48

    Dik dur reis hep, yanındayız,

  • Fffff24 Temmuz 2019 12:24

    Reis helal olsun sana.... 50 yıl önce irticaymış bilmem neymiş, heykel dikmekmiş gibi saçmalıklarla, slogan siyasetiyle uğraşmak yerine bu kadar cesur adımlar atabilseydik, bugün bu sorunları yaşıyor olmazdık... Hele hele yunanlılarla kadeh tokuşturup karısını yunanlıların kolunda gezdirip sonra da kahraman gibi gösterilmeye çalışılan, tarihimize acizliğiyle damga vuran bedbahtlar olmasaydı bugün çok daha güzel olabilirdi.

  • Kemal erikli24 Temmuz 2019 12:00

    Reis her zaman yanındayız.